Bute: "Sunt mai pregătit ca niciodată"

Bute: "Sunt mai pregătit ca niciodată"

Pugilistul român Lucian Bute, numărul 1 mondial la categoria supermijlocie, îşi va pune sâmbătă la bătaie, pentru a cincea oară, titlul IBF. Adversarul lui Bute e columbianul Edison Miranda.

Au mai rămas doar câteva zile până la meciul în care Lucian Bute se va bate din nou cu titlul mondial IBF al categoriei supermijlocie pe masă. La "Bell Center" din Montreal, fieful lui Bute, românul va da piept cu Edison Miranda, un columbian de 29 de ani, guraliv şi pus pe scandal. "Bute să facă cât mai multe poze cu centura, pentru că va fi a mea sâmbătă!, ameninţa, acum câteva zile, Miranda. Mai scund cu 10 centimetri şi cu două înfrângeri în ultimele cinci partidei disputate, Edison Miranda vrea să-i ia centura lui Bute.

Românul e însă într-o formă maximă şi nu îi dă nicio şansă columbianului. "Am avut o pregătire excepţională, cea mai bună din cariera mea, sunt în formă şi am încredere că îmi voi păstra centura mondială", a spus Lucian Bute, citat de canoe.ca. Românul a efectuat astăzi un antrenament cu public şi a stat de vorbă cu ziariştii prezenţi la faţa locului. "Aştept cu nerăbdare să bată gongul" Lucian Bute consideră că Edison Miranda nu se ridică la nivelul său. "Miranda nu are nici viteză mea, nici mobilitatea mea, aşa că va încerca cu siguranţă să mă doboare pe parcursul luptei. Mă aştept să încerce să mă rănească de fiecare dată când se va avânta spre mine. Am văzut meciurile sale şi ştiu la ce să mă aştept. Voi fi prudent atunci când situaţia o va cere, dar şi viclean atunci când e momentul oportun pentru a fi. Vreau să domin lupta de la început până la sfârşit şi să nu fac nicio greşeală", a spus Bute, căruia îi e dor de "Bel Center" din Montreal: "Aştept cu nerăbdare să bată gongul de început al luptei. Nu numai că nu am boxat acasă la Centre Bell de aproximativ un an, dar HBO va reveni la Quebec pentru a televiza lupta mea. Vreau să fac o bătălie impecabilă, pentru a-i satisface pe toţi fanii mei". În direct la Radio România În această seară, de la ora 22:00 (ora României), la braseria "Molson" din Montreal, va avea loc conferinţa de presă a galei, unde vor fi prezenţi cei doi pugilişti, Lucian Bute şi Edison Miranda. Meciul Bute - Miranda se va disputa la Montreal sâmbătă seară la ora 22:00 (duminică dimineaţă la ora 5:00 în România), oră fixată de HBO. În România, meciul va fi transmis de Radio România Actualităţi, în comentariul lui Adrian Fetecău.

Ne puteți urmări și pe Google News