„Bursucul“, terminatorul lui „Arnold“

„Bursucul“, terminatorul lui „Arnold“

Dan Petrescu, antrenorul Unirii Urziceni, l-a dat afară din lot pe portarul Bogdan Stelea. Vechi prieteni şi foşti colegi de cameră la echipa naţională, cei doi s-au certat acum „la cuţite“.

Bogdan Stelea, portarul echipei de fotbal Unirea Urziceni, a părăsit cantonamentul din Spania şi va renunţa probabil la contractul cu formaţia ialomiţeană după un conflict cu antrenorul Dan Petrescu. Foşti colegi la echipa naţională şi, totodată, buni prieteni, Stelea şi Petrescu s-au contrat la finalul meciului amical cu ŢSKA Sofia (n.r. - disputat luni, scor 1-2), când tehnicianul i-a reproşat portarului că a primit prea uşor un gol.

Nervos, Stelea l-ar fi înjurat pe „Bursuc“ de faţă cu ceilalţi jucători. Ca urmare, antrenorul l-a exclus imediat din lot şi i-a cerut să plece a doua zi din cantonament. „Plec imediat!“, s-a răstit „Arnold“. Bogdan Stelea (40 de ani) a confirmat conflictul cu Petrescu şi, dezamăgit, spune că se gândeşte chiar la retragere.

„După amicalul cu ŢSKA Sofia, m-am contrat cu antrenorul Dan Petrescu, care mi-a spus apoi să-mi fac bagajele şi să plec. În consecinţă, am părăsit cantonamentul. Încă n-am plecat din Spania. Sunt şanse minime să mai rămân la Unirea. Probabil, îmi voi rezilia contractul. Dacă nu apare o ofertă, e posibil să mă las de fotbal. Cred însă că mai pot să apăr“, a spus Stelea, care a adunat 91 de selecţii la naţionala României. „Sunt probleme de familie“

Ne puteți urmări și pe Google News

Şocant este că acest scandal a stricat o prietenie veche, Dan Petrescu şi Bogdan Stelea fiind colegi de cameră la echipa naţională. Alături de Dorinel Munteanu, Stelea este ultimul mohican al „generaţiei de aur“ care se mai află încă în activitate. El a mai fost legitimat la formaţiile Dinamo, Mallorca, Standard Liege, Rapid, Samsunspor, Steaua, Salamanca, Akratitos şi Oţelul Galaţi.

Referitor la posibila despărţire de Stelea, Mihai Stoica, managerul general al clubului din Urziceni, nu a dorit să comenteze, deocamdată, incidentul. Fostul internaţional Viorel Moldovan, director sportiv la gruparea ialomiţeană, a încercat să pună batista pe ţambal: „Sunt probleme de familie, care ne privesc numai pe noi. Aşa că vom încerca să le rezolvăm între noi“.