Evenimentul Zilei > Actualitate > Bulgarii susțin că l-au pierdut pe Reghecampf din cauza soției antrenorului
Bulgarii susțin că l-au pierdut pe Reghecampf din cauza soției antrenorului

Bulgarii susțin că l-au pierdut pe Reghecampf din cauza soției antrenorului

Bulgarii de la Litex Loveci nu au primit nici până acum banii pe care Gigi Becali i-a promis în schimbul lui Laurențiu Reghecampf, iar presa din țara vecină a scos la iveală o ipoteză prin care Reghe a revenit la fosta sa echipă.

Potrivit sportal.bg, Litex așteaptă suma de 400.000 de euro în schimbul lui Reghe, practic clauza din contract care i-a permis românului să părăsească trupa din Loveci.
Însă, cei de la sporta.bg au anunțat că impresarul Anamaria Prodan, soția antrenorului în vârstă de 40 de ani, ar fi avut un rol important în întoarcerea acestuia la gruparea „roş-albastră”. Se pare că aceasta ar fi negociat direct cu Becali revenirea lui Reghe pe banca tehnică a Stelei.

„Soţia lui este motivul pentru care Reghecampf a părăsit-o pe Litex. Aceasta a vorbit direct cu excentricul Gigi Becali şi l-a convins pe acesta să plătească clauza de reziliere. Am aflat că Reghecampf va primi 70.000 de euro pe lună la echipa din Bucureşti. De asemenea, soţia sa a negociat şi bonusuri consistente dacă Steaua va câştiga titlul în România”, au notat cei de la sporta.bg.