Trupa românească va cânta în aceeaşi zi cu formaţia care este cap de afiş al festivalului, Garbage, pe 6 iulie. B.U.G. Mafia se poate mândri, în cei 20 de ani de activitate, cu 10 albume de studio, peste 1 milion de unităţi vândute, peste 80 de milioane de view-uri pe YouTube, peste 400.000 de fani pe Facebook, cifre impresionante pentru o trupă din România.
În plus, cei de la B.U.G. Mafia au lansat lansat anul trecut "Înapoi în viitor", un album care a fost descărcat de 400.000 de ori, legal, de pe site-ul oficial al trupei. Aceasta este o dovadă pentru veteranii hio-hop-ului de la noi că publicul le este încă aproape chiar dacă muzica s-a schimbat radical. 
"Acum, la 20 de ani de când am început, povestea trupei B.U.G. Mafia pare ireală şi dacă nu ar exista piesele, clipurile, concertele, articolele din presă, apariţiile TV şi nu în ultimul rând, fanii trupei şi ai muzicii B.U.G. Mafia, ar fi foarte probabil ca cineva care ar auzi pentru prima dată acest nume şi ce stă în spatele lui să creadă că e vorba despre ceva ieşit din imaginaţia bogată a unui scenarist. Deşi expresii şi cuvinte ca "regii hip-hop-ului românesc", "seniorii" sau "fenomenul" au fost alăturate de multe ori numelui B.U.G. Mafia, tot ce am vrut noi să facem a fost să punem pe ritmuri hip-hop versuri care să exprime sentimentele, gândurile şi experienţele noastre şi ale celor ce au trăit şi trăiesc la fel ca noi şi să reuşim să facem bani din asta", povestesc membrii formaţiei.
Alături de B.U.G. Mafia, pe afişul ediţiei din acest an a B’ESTFEST Summer Camp se vor regăsi nume precum Pulp, Garbage, Royksopp, Caro Emerald, Modestep, Selaj Sue, Booka Shade, Kreator sau Moonspell.
Citiţi şi: 

  • Linie specială RATB pentru festivalul B’ESTFEST
  • Scene speciale pentru reggae şi rock, la B’ESTFEST
  • Röyksopp, pentru prima oară la Bucureşti, la B’Estfest Summer Camp
  • Bilete la jumătate de preţ pentru grupuri de tineri, la B’ESTFEST
  • Trupa Garbage vine în România la B’Estfest. Mâine se pun biletele în vânzare