Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO. Brigitte Pastramă, comportament halucinant. S-a plimbat singură pe un teren viran, a plâns în mașină și a făcut semne obscene

VIDEO. Brigitte Pastramă, comportament halucinant. S-a plimbat singură pe un teren viran, a plâns în mașină și a făcut semne obscene

În urmă cu câțiva ani, Brigitte Pastramă, pe atunci Năstase, a simțit chemarea către biserica penticostală și s-a pocăit. Bruneta a declarat în repetate rânduri că vrea să urmeze căile Domnului, convingându-l și pe soțul ei, Florin, să-i urmeze exemplul. Când nu știe însă că e filmată, comportamentul lui Briggite se schimbă radical.

Atunci când nu este filmată pentru emisiunea „Brigitte și Pastramă” sau pentru vreun reality show, Brigitte nu scoate cartea de rugăciuni, ci își varsă frustrările pe cei din jur.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/16

Zilele trecute fotoreporterii EVZ au întâlnit-o pe soția lui Florin Pastramă în fața locului de joacă pe care îl deține în zona Floreasca. Singură, bruneta tot dădea târcoale unui teren neamenajat, încadrându-l de câteva ori cu pași mari și sacadați.

Dat fiind faptul că se ocupă de construcții de ceva vreme, fosta soție a lui Ilie Năstase a învățat să se descurce în orice condiții, chiar și atunci când nu are unelte la îndemână, iar plimbările ei înainte și înapoi păreau a fi menite măsurării terenului.

În momentul în care au văzut-o că pășește cu pași mari și era foarte supărată, colegii noștri s-au apropiat de ea. Atât le-a trebuit căci, fără să stea prea mult pe gânduri, Brigitte le-a arătat semne obscene. Nu s-a rezumat la un simplu gest, în treacăt, ci a insitat, pesemne că abia aștepta un astfel de moment pentru a răbufni.

Angajații râd de ea

În ultima vreme, Brigitte Pastramă se lovește de tot soiul de probleme, cele mai multe pricinuite de soțul ei: fie conturile îi sunt blocate din pricina unor datorii la ANAF ale lui Florin, fie soțul decide să plece de acasă și mai nou, angajații fac publice poze intime cu ea. Cu toate acestea, nu se explică în niciun fel gestul brunetei, mai ales că promovează religia penticostală, care spune că oamenii trebuie să fie mai buni, mai iertători.

Se pare că Brigitte nu a mers la locul de joacă pentru copii pe care l-a construit pe terenul de la Ilie Năstase doar pentru a se ocupa de afaceri, ci și pentru a avea un moment de intimitate. Pe fața ei se vedea cu ochiul liber că plânsese cu câteva minute în urmă, semn că a vrut să se descarce. Se pare că în continuare este afectată de fotografiile cu ea în lenjerie intimă, pe care o angajată le-a arătat colegilor ei și împreună au râs de faptul că o persoană credincioasă, așa cum susține Brigitte că este, nu ar avea astfel de imagini în telefonul mobil, cu atât mai mult nu le-ar trimite soțului ei.

Cu ce ți-am greșit eu ție, și de ce ai dat tu poze cu mine în lenjerie de corp și ai zis că sunt pocăită, ai dat poze în lenjerie de corp de pe telefonul meu. I-ai dar poză și i-ai zis uite pocăita. Cu ce ți-am greșit eu în lumea asta de râzi de mine?”, i-a reproșat Brigitte angajatei sale, moment filmat în cadrul reality show-ului ei de pe Antena Stars.