Evenimentul Zilei > Actualitate > Ferma 2019. După multe scene fierbinți, Brigitte Năstase şi Florin Pastramă s-au logodit
Ferma 2019. După multe scene fierbinți, Brigitte Năstase şi Florin Pastramă s-au logodit

Ferma 2019. După multe scene fierbinți, Brigitte Năstase şi Florin Pastramă s-au logodit

La sfârșitul lunii februarie, Brigitte Năstase şi Florin Pastramă s-au logodit. Aceștia își consumă liniștiți idila de la la Ferma 2019, fără să se ferească de ochii publicului.

Cei doi şi-au dat seama că toate scenele fierbinți cu ei au fost difuzate pe micile ecrane şi că au rămas fără partenerii oficiali. Raluca Podea, iubita lui Pastramă i-a dat papucii cu mult timp înainte de idila cu Brigitte, iar Corneliu Oană a părăsit şi el vila brunetei din Pipera, informează click.ro.

Surse din interiorul Fermei au mărturisit că secvențele cu cei doi sunt mult mai fierbinți şi mai multe decât s-au văzut pe micile ecrane. 

În plus, cei doi „au petrecut” şi Paştele în Fermă, deşi acesta este pe 28 aprilie, iar ei au filmat secvențele respective în urmă cu trei săptămâni.

Sursa foto: Pro TV

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.