O fetiță din Onești, județul Bacău, era să fie răpită de pe stradă, polițiștii întrând în alertă, anunță antena3.ro . Oamenii legii caută un bărbat de aproximativ 45 de ani care este acuzat de tatăl copilei că a luat-o cu forţa în braţe și intenţiona să o ducă la el acasă.Fetița a început să strige și să se zbată , fiind auzită de o vecină care era pe o bancă din apropiere, alături de copilul ei.

Femeia a țipat la bărbat, care s-a speriat și a fugit, lăsând fetița în pace. Tatăl fetitei, care plecase de acasă să se ducă la mătușa ei din blocul vecin, a postat pe facebook întreaga întâmplare și a cerut ajutor pentru găsirea bărbatului. La sesizarea părinților, polițiștii au deschis un dosar penal pentru lipsire de libertate.

-,,Bună dimineața! Dragi părinți vreau să trag un semnal de alarmă tuturor celor ce au copii în special fete! Aseară în jurul orei 20 fică mea în vârstă de 10 ani să deplasat la mătușa ei într-un bloc vecin, la circa 300 m bul Oituz 30 pt a ridică cv acte, iar la întoarcere a fost acostată de un individ: în jur de 45- 50 ani cărunt, circa 170-175 înălțime, părul în codiță prins pe creștet, prinzândo în brațe și spunându-i ” te-am prins, te iau acasă”, față zbătânduse și țipând, a reușit să se elibereze și prin minune a fost că în acel moment să strige și o doamnă care era pe bancă cu copilul în apropiere! Am sunat la 112 și în aproximativ 5 mine poliția a venit la blocul nostru iar apoi la 20 min și comisari de crimă organizată pt a lua declarații și căutarea acelui individ! Rog pe toți ce îmi pot furniza informații despre această persoană să-mi scrie în privat! Mulțumesc!” a scris tatăl copilei pe facebook..