Evenimentul Zilei > Monden > Brad Pitt a revenit la Jennifer Aniston? Sunt imagini
Brad Pitt a revenit la Jennifer Aniston? Sunt imagini

Brad Pitt a revenit la Jennifer Aniston? Sunt imagini

Jennifer Aniston s-a jucat puțin cu fanii ei de pe Instagram și a stârnit un val de comentarii. Zvonurile s-au pornit imediat și nici acum, după câteva zile, nu s-a dezlegat misterul unei fotografii.

Brad Pitt a revenit la Jennifer Aniston? Fanii lui Jennifer Aniston au rămas convinși că l-au văzut pe fostul ei soț Brad Pitt în fundalul unui selfie pe Instagram.

Actrița în vârstă de 51 de ani filmează în această perioadă pe același platou cu fostul său soț, Brad Pitt (57 de ani). Jennifer filmează o nouă serie din The Morning Shoe. Brad Pitt lucrează în aceeași zonă pentru cel mai recent film „Bullet Train”.

Potrivit zvonurilor, Brad ar petrece din ce în ce mai mult timp în compania fostei sale soții. Nimic, însă, nu a confirmat bârfele. Până în urmă cu câteva zile, când Jannifer a postat un selfie pe pagina ei de Instagram. Din acel moment, a început balamucul mediatic.

Brad Pitt a revenit la Jennifer Aniston?

Actrița a postat un selfie din cabina ei amenajată într-o rulotă remorca, fotografie în care apare iubitul ei câine Clyde în spatele ei. În fundal, însă, se vede spatele unui bărbat întins pe jos.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.