Borcea si Lucescu junior, negocieri pe muzica

Acordurile unui pian au insotit discutiile purtate joi seara, intr-o cafenea, de oficialul dinamovist si tehnicianul echipei FC Brasov.

Revenit miercuri seara din vacanta petrecuta sub soarele Mexicului, Cristi Borcea, directorul executiv al „cainilor rosii”, a declansat in forta operatiunea „antrenor pentru Dinamo”, intalnindu-se joi seara cu Razvan Lucescu. Tehnicianul aflat acum sub contract cu divizionara secunda FC Brasov ar urma sa fie instalat la vara pe banca tehnica a „ros-albilor”.

Oficialul bucurestenilor a discutat cu fiul lui „Il Luce” in cafeneaua de lux „Cafe Louis”, din cartierul bucurestean Floreasca, unde au purtat o noua runda de negocieri. Discutia a durat 50 de minute (a inceput la ora 19.40 si s-a incheiat in jurul orei 20.30) si s-a purtat in ambianta sonora a unei partituri cantate la pianul din incapere. Cei doi au ocupat o masa retrasa din local, cautand sa se fereasca de ochii curiosilor.

Dinamovistul a venit cu actele!

Ne puteți urmări și pe Google News

Relaxat, dezbracat de sacou, Borcea parea sa conduca discutia. Intr-un costum elegant, Lucescu se potrivea decorului retro din „Cafe Louis”, unul dintre localurile de fite din Capitala. Sub draperiile venetiene si mobilierul de tip secolul XIX, fiul lui „Il Luce” replica rezervat si se uita din cand in cand pe hartiile pe care Borcea i le pusese in fata, pe masa.

Cum era de asteptat, nici Borcea si nici Razvan Lucescu (acesta din urma agreeaza o inrolare la Dinamo) n-au vrut ieri sa dezvaluie continutul real al discutiilor.

Cuplul Talnar-Dinu, fara viitor

Desi din actualul sezon fotbalistic au mai ramas de disputat 15 etape, campionii pregatesc deja stagiunea viitoare, convinsi ca sezonul in curs este compromis. Aflati pe locul sase in clasament, la 14 puncte distanta in spatele liderului CFR Cluj, oficialii „ros-albilor” au sacrificat performanta, o dovada clara in acest sens fiind campania de achizitii din aceasta iarna (inexistenta), neramanandu-le decat sa spere la ceva bun de la campionatul urmator, cand la Dinamo va avea loc o primenire totala la nivelul lotului si a bancii tehnice.

Borcea, dar si ceilalti conducatori din Soseaua Stefan cel Mare, nu considera ca actuala echipa de antrenori (formata din Cornel Talnar - „principal” si Cornel Dinu - director tehnic) este o solutie serioasa. In timp ce Borcea trage sforile pentru inscaunarea lui Razvan, presedintele Nicolae Badea ar fi mai bucuros daca in „Groapa” ar reveni tatal acestuia, Mircea. 

APARARE

Razvan Lucescu: „Ne-am spus „La multi ani!”„

Razvan Lucescu n-a acceptat nici el ieri sa ofere amanunte legate de intalnirea cu Cristi Borcea. Tehnicianul Brasovului a invocat prietenia care-l leaga de oficialul dinamovist. „Da, si ce daca m-am intalnit cu Borcea? N-am voie? Eu sunt antrenor sub contract si nu e nimic de discutat! Ne-am intalnit si ne vom mai intalni! Suntem amici. Am discutat si despre fotbal, dar in termeni generali. Nu doresc sa plec de la FC Brasov”, ne-a declarat ieri fiul „magului” de la Sahtior Donetk.

Prietenii l-au auzit pe Razvan spunand cat este de nerabdator sa faca pasul catre clubul care i-a facut fericita copilaria. Dar, in timp ce dinamovistul sustine ca a dat ochii cu Razvan Lucescu intamplator, antrenorul a oferit alta versiune: „Ne-am intalnit sa ne spunem „La multi ani!”„. Ioan Niculae, patronul Brasovului, a reactionat: „Borcea sa-si vada de clubul lui! Se stiu matrapazlacurile din trecut ale celor de la Dinamo, prin care au prejudiciat alte cluburi”.

VARIANTA BORCEA

„Ne-am vazut intamplator!”

Cristi Borcea, cel pe care multi il numesc „ultrasul lui Dinamo”, nu doreste sa dinamiteze situatia din Soseaua Stefan cel Mare, asa cum s-ar intampla daca ar recunoaste ca Razvan Lucescu va fi, din vara, noul antrenor al „cainilor rosii”. Pentru ca nu vor sa-i creeze probleme lui Razvan, care se afla sub contract cu gruparea de sub Tampa, conducatorii campioanei vor sa actioneze cat mai „acoperit” la negocieri.

Prins in „ofsaid” de EVZ, Borcea a fost nevoit sa recunoasca intalnirea cu Razvan. Maestru al eschivelor, oficialul a cautat sa iasa din incercuire prin declaratii de dragoste la adresa lui Cornel Talnar, pentru ca, in final, sa admita ca antrenorul de la Dinamo va fi cu siguranta schimbat la vara, daca rezultatele din retur nu vor fi pe placul sefilor.

EVZ: Domnule Borcea, ati fost vazut la o intalnire de taina cu Razvan Lucescu... Cristi Borcea: Asa e, m-am intalnit cu Razvan. Eu mai aveam o intalnire de afaceri in acel local cu alte persoane. Intalnirea cu Razvan nu era programata. Ne-am vazut intamplator! Drept dovada, dupa ce a plecat Razvan, au venit alte doua persoane. Eu am mai ramas doua ore acolo. Cine m-a vazut in local, a putut observa ca aveam niste planse pe masa, un laptop...

Puteti face public continutul discutiilor? Am discutat despre diverse lucruri. Razvan mi-a spus ca se simte foarte bine la FC Brasov, ca a facut o alegere buna cand a plecat de la Rapid... Zicea ca vrea sa construiasca la Brasov o echipa de cupe europene....

Si dumneavoastra i-ati propus sa faca o astfel de echipa la Dinamo? Nu. N-am discutat despre asa ceva.

Se stie ca Dinamo il vrea pe Razvan antrenor. De ce ar trebui sa creada lumea ca n-ati discutat despre aducerea lui? Nu ma intereseaza ce crede lumea. Stiu ca se poate specula pe seama acestei intalniri. Dar acum ce sa fac? N-am voie sa ma intalnesc cu un prieten? Razvan e antrenor sub contract cu FC Brasov. Repet. N-am discutat despre un transfer al sau la Dinamo.

Suporterii dinamovisti se gandesc ca in aceasta iarna nu s-a facut niciun transfer fiindca, oricum, la vara vor avea loc schimbari masive in lot, in functie de cerintele noului tehnician...Nu facem transferuri pentru ca asa s-a stabilit. Nu din alt motiv. Dinamo are antrenor. Se numeste Cornel Talnar.

Tot Talnar va fi antrenorul echipei si de la vara?Depinde foarte mult de rezultate. Daca echipa va fi pe locul sase la finalul campionatului, asa cum este acum, nici Mourinho nu poate ramane antrenor la Dinamo!