Bonnie Tyler a facut senzatie la Arad

Bonnie Tyler a facut senzatie la Arad

La Arad, trecerea in noul an s-a facut cu muzica lui Bonnie Tyler, pentru care autoritatile locale au dat 85.000 euro, insa spectatorii au spus ca spectacolul a meritat, multi ramanand in Arad pentru concert.

Piata din centrul Aradului a fost plina, la concert asistand peste 15.000 de oameni, de toate varstele. Inainte de a urca pe scena, Bonnie Tyler a facut cateva declaratii pentru presa.

„Am venit cu trupa mea cu care cant peste tot in lume. Imi face placere sa cant cu trupa mea de Anul Nou, ne bucuram ca suntem impreuna. Vom canta hiturile cunoscute”, a asigurat vedeta. Aradul a avut concurenta atunci cand s-a pus problema de a o aduce pe Bonnie Tyler de Revelion.

„De ce am ales sa cant la Arad? Am avut trei oferte, dar am decis sa venim aici. Avem niste prieteni care au prieteni aici si ne-a facut placere sa ne intalnim aici”, a destainuit starul international.     Bonnie Tyler, warm-up la Cargo    In mod cu totul neobisnuit, organizatorii au inceput seara de Anul Nou chiar cu vedeta de pe afis, desi in mod normal, in deschiderea unui asemenea eveniment canta artisti romani. Din aceasta cauza, unii dintre spectatori au prins doar ultima parte a concertului. Gestul organizatorilor a fost uitat de spectatori, cand au auzit cantecele lui Bonnie si au vazut focul de artificii de la miezul noptii.

Ne puteți urmări și pe Google News

Era anuntat un concert de doua ore, dar Bonnie Tyler a cantat hiturile care au facut-o celebra, cam o ora si un sfert. In plus, calitatea tehnica a scenei a fost de zile mari, iar sonorizarea, pe masura, asa ca spectacolul a fost o reusita.

Cu putin timp inainte de miezul noptii, pe scena au urcat consilierii locali si primarul de Arad, Gheorghe Falca, iar numaratoarea inversa a fost facuta de edilul sef si cunoscutul actor Zoltan Lovas, prezentatorul serii. Desi, din cate se pare, urma sa spuna „La Multi Ani” si la miezul noptii, Bonnie Tyler nu a mai revenit pe scena.

La momentul trecerii in 2008, din fata Primariei a pornit un foc de artificii impresionat, cel mai mare eveniment de acest gen din ultimii ani. Dupa intrarea in 2008, concertul a continuat cu trupa Cargo.