Evenimentul Zilei > Monden > Bombă! Familia Beckham se destramă! David și Victoria au luat decizia după 20 de ani
Bombă! Familia Beckham se destramă! David și Victoria au luat decizia după 20 de ani

Bombă! Familia Beckham se destramă! David și Victoria au luat decizia după 20 de ani

Unul dintre cele mai celebre cupluri din lume, Victoria și David Beckham, au hotărât să se separe pentru o perioadă.

Anunțul cu privire la separarea soților Beckham a fost lansat de revista britanică „Closer”, care citează o sursă apropiată cuplului.

Astfel, David Beckham (45 de ani) a decis să se mute la Miami (Florida), pentru a se dedica echipei sale de fotbal, în vreme ce fosta cântăreață din trupa Spice Grils va rămâne în Regatul Unit al Marii Britanii. Aici, Victoria (46 de ani) se va ocupa de brandul ei de modă, precum și de copiii cuplului, care studiază în țara natală.

David și Victoria s-au căsătorit în anul 199, după doi ani de relație, și au împreună patru copii, pe Brooklyn (19 ani), Romeo (16 ani), Cruz (14 ani) şi pe Harper (7 ani).

Deși aceștia se separă, potrivit revistei „Closer”, soții Beckham par un exemplu de căsnicie perfectă. Fostul mare jucător al lui Manchester United a cunoscut-o pe Victoria în timpul unui meci, în anul 1997, iar la acea vreme componenta trupei Spice Grils era mult mai cunoscută decât el. Un an mai târziu s-au logodit, iar în 1999 s-au căsătorit la Castelul Luttrellstown din Irlanda, în prezenţa a doar 29 de invitaţi.

„Să fii căsătorit atâta vreme, ca în cazul nostru, este întotdeauna o muncă grea, toată lumea ştie asta, cum ar fi călătoriile la distanţă, departe unul de altul, însă o faci să meargă“, a declarat fostul jucător, anul trecut, după ce a fost întrebat despre secretul căsniciei de 19 ani cu creatoarea de modă Victoria Beckham, potrivit Hello Magazine.

Inter Miami este numele echipei lui David, iar fostul internaționale englez visează să transfere la echipa sa nume mari din fotbal, precum Leo Messi, Luka Modric sau Edinson Cavani. Echipa lui David Beckham va debuta în MLS în martie, cu Los Angeles FC. Inter Miami va juca timp de doi ani la Fort Lauderdale, la 50 de kilometri de Miami. Bechkam și ceilalți actionari ai clubului intenționează să construiască o arenă nouă în Miami, care ar urma să fie gata peste doi ani.