Evenimentul Zilei > Actualitate > Boloni: „Vreau să vin la Steaua”
Boloni: „Vreau să vin la Steaua”

Boloni: „Vreau să vin la Steaua”

Ladislau Boloni a mărturisit astăzi că n-ar spune nu unei eventuale oferte de a antrena Steaua. Fostul selecţioner a spus că n-ar pune nicio condiţie.

Gigi Becali poate sta liniştit. În cazul în care va renunţa la antrenorul Marius Lăcătuş, latifundiarul are deja înlocuitor. Boloni a mărturisit că vrea să antreneze Steaua, dar nu vrea să-i ia locul lui Marius Lăcătuş.
"Steaua este a doua mea echipă de suflet"
Boloni n-a fost azi în tribună la FCM Târgu Mureş – Steaua, 0-1. "Am avut o treabă", a explicat fostul selecţioner.
"Dacă vreau să vin la Steaua? Da! Dar într-o zi, acum sub nici o formă. Steaua este a doua mea echipă de suflet, după Târgu Mureş, este un nume important în România şi în Europa, dar deocamdată nu am discutat cu nimeni", a spus Ladislau Boloni la gsptv.

Ladislau Boloni a spus că a vorbit chiar cu Lăcătuş astăzi, după meciul câştigat de Steaua la Târgu Mureş, asigurându-l pe actualul antrenor al "roş-albaştrilor" că presa minte!
"Dacă Lăcătuş este dat afară, atunci discută"
"Am vorbit cu Lăcătuş acum două minute şi mi-a spus că are încredere în mine şi în ceea ce îi spun eu lui, decât ce apare prin presă. Dacă însă Lăcătuş este dat afară, atunci discutăm.
Altfel, nu este cazul, pentru că Steaua are un bun antrenor, care îmi este şi prieten. Dacă aş lucra cu Gigi Becali? Eu sunt antrenor şi nu pun condiţii cu cine aş putea lucra şi cu cine nu", a spus Boloni.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.