Evenimentul Zilei > Actualitate > Boc: 15.000 de persoane sunt aşteptate la mitingul pro-Băsescu de la Cluj
Boc: 15.000 de persoane sunt aşteptate la mitingul pro-Băsescu de la Cluj

Boc: 15.000 de persoane sunt aşteptate la mitingul pro-Băsescu de la Cluj

Primarul Clujului, fostul preşedinte al PDL, Emil Boc a declarat că la mitingul organizat pentru susţinerea lui Traian Băsescu, sâmbătă, la Cluj, vor participa aproximativ 15.000 de persoane.

Emil Boc a declarat că cererea de organizare a mitingului a fost depusă la sediul PDL Cluj, pentru aproximativ 20.000 de persoane şi că intenţionează să o aprobe.
"Este în analiză cererea la comisia de circulaţie, pentru a se stabili traseele. Evident că o vom aproba, dar în condiţiile stabilite de specialişti. Eu mă aştept să fie între 10-15.000 de oameni la acest miting. Cererea este pentru 20.000 de persoane", a menţionat primarul Clujului.
Democrat- liberalii şi-au propus să organizeze trei mitinguri de susţinere a preşedintelui Traian Băsescu, la Cluj, Iaşi şi Bucureşti.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.