Evenimentul Zilei > Actualitate > BMW, peste Audi și Mercedes-Benz
BMW, peste Audi și Mercedes-Benz

BMW, peste Audi și Mercedes-Benz

Producătorul bavarez de autoturisme a rămas și în primul trimestru al acestui an numărul unu pe segmentul premium la nivel mondial.

BMW și-a menținut poziția de lider al segmentului auto premium în primul trimestru al acestui an, înregistrând cele mai ridicate vânzări la nivel mondial, informează ”Automotive News Europe”.

Producătorul bavarez a comercializat, în intervalul ianuarie-martie, 265.809 autoturisme, în creștere cu 13,8% față de aceeași perioadă din 2009.

BMW a depășit Audi la vânzări cu numai 1.709 unități. Mercedes-Benz s-a comportat cel mai slab dintre cele trei mărci premium germane, cu un rezultat de 248.500 mașini comercializate în intervalul desemnat.

Succesul BMW s-a construit pe cererea crescută înregistrată de recent lansatul BMW X1 (19.657 de unități). O evoluție spectaculoasă a avut-o și limuzina Seria 7 – 14.245 de unități comercializate, cu 54,1 procente mai bine ca în primul trimestru de anul trecut.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: