Evenimentul Zilei > Actualitate > Blaga: nici Obama nu poate răspunde când vor creşte salariile
Blaga: nici Obama nu poate răspunde când vor creşte salariile

Blaga: nici Obama nu poate răspunde când vor creşte salariile

Micşorarea semnificativă la rectificare a bugetului Ministerului Administraţiei şi Internelor a fost explicată de ministrul Vasile Blaga, “prin reducerea salariilor cu 25% iar Ministerul de Interne este, după Ministerul Învăţămantului care are 326.000 angajaţi, al doilea mare angajator al României cu peste 150.000 de angajaţi”.

Întrebat de EVZ ce îi recomandă unui salariat din administraţia locală care va trăi cu 450 lei pe lună de acum încolo, Vasile Blaga a dat asigurări că “salariul va fi scăzut doar pentru o perioadă de timp care, eu sper să fie mai scurtă, dar nu m-aş uita numai la salariu ci şi la venituri. Cu toate astea, veniturile sunt mici la foarte mulţi dintre ei şi eu sper ca economia să meargă mult mai bine şi salariile să ne crească la toţi”.
La insistenţa EVZ  în cât timp vor creşte salariile, ministrul a ezitat puţin, “ la această întrebare, cred că şi cineva mult mai pregătit şi cu mult mai multă influenţă mondială, nu românească, preşedintele Obama, nu v-ar putea răspunde”.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: