Evenimentul Zilei > Actualitate > Blaga: „Mai bine motorist decât comandant de navă”
Blaga: „Mai bine motorist decât comandant de navă”

Blaga: „Mai bine motorist decât comandant de navă”

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Vasile Blaga, prezent ieri la Constanţa la bordul noii nave a Poliţiei de Frontieră "Ştefan cel Mare", a declarat că mai degrabă ar fi motorist decât comandant de navă.

Comandantul navei, comisarul Cătălin Paraschiv i-a arătat butoanele încastrate in părţile laterale ale scaunuui, i-a explicat pe care să apese "pentru a comanda motoarele principale" şi i-a indicat care este timona. "Vedeţi că numai este ca vechea timonă marinărească, acum arată ca un maner mic", i-a explicat comisarul Paraschiv.
Ministrul s-a ridicat repede de pe scaun cu un "domnule comandant, vezi-ţi de treabă că eu te încurc". "În niciun caz n-aş putea fi comandant de navă, e nevoie de multe cunoştinţe aici. Aş putea fi în schimb un foarte bun motorist, este meseria mea de bază, de asta am început vizitarea navei cu puntea cea mai de jos, a sălii motoarelor. Aşa că motorist da, dar comandant, nu, pentru că nu am cunoştinţele necesare", a conchis Vasile Blaga, adăugând că nu are nici rău de mare şi nici de înălţime.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: