Bihor. Un bărbat dat dispărut a fost de fapt ucis de familie.

Bihor. Un bărbat dat dispărut a fost de fapt ucis de familie.

Este vorba despre bihoreanul Cardoș Nicolae Vasile (46 ani) din Girișu de Criș, care a fost dat dispărut de Poliție. Acesta a fost de fapt ucis, culmea, se pare de rude, care au anunțat așa-zisa dispariție la Poliție.

Poliţia a fost semnalată de rude duminică seara, în jurul orei 18:20. Agenţii au efectuat cercetări şi au descoperit un cadavru care s-a dovedit a fi cel al victimei. Trupul bărbatului a fost găsit la o distanţă considerabilă, pe un teren agricol, în localitatea Gepiu.

Acesta prezenta urme clare de violenţă fizică şi a fost dificil de identificat deoarece avea faţa arsă. Nu putea fi vorba decât de o crimă.

Au intervenit procurorii de la parchetul de pe lângă tribunalul Bihor, care după cercetarea cadavrului şi a înprejurimilor, au constatat că bărbatul ar fi fost ucis în seara zilei de sâmbătă. Se pare că acesta a fost lovit cu un sucitor de fiul concubinei sale şi de iubitul fiicei acesteia, cu iniţialele K.A.P şi F.I.C.F la intrucţia femeii G.K..

Ne puteți urmări și pe Google News

Mai apoi aceştia au ars faţa bărbatului cu sodă caustică şi au dat foc sucitorului.  Apoi au condus maşina lui F.I.C.F  până în Gepiu, unde s-au descotorisit de cadavru.

Procurorii au anunţat ieri urmărirea penală pentru violenţă în familie şi cei 3 au fost reţinuţi în această dimineaţă, pentru 24 de ore.