Făcând  referire la Mircea Negulescu, pe care l-a numit "bărbat prost", Bichineţ şi-a exprimat curiozitatea dacă fostul procuror DNA, zis "Portocală", a "paradit-o" sau nu pe deputata PSD Andreea Cosma, cea care a fost victima hărţuirii sexuale din partea lui Negulescu.

"Domnule, despre colega noastră de aici, de la PSD, care a devenit vedetă națională. Cosma. Este cumva aici? Că vreau să știm, până la urmă, am o nedumerire, nu masculină, nu de ordin freudian, până la urmă, acel păcătos Portocală, care s-a dovedit și un bărbat foarte prost, a paradit-o sau nu a paradit-o?", a afirmat Bichineţ, potrivit stiripesurse.ro,

Vezi și: Alimentație sănătoasă în Postul Paștelui: Cum să înlocuim proteinele și mineralele din carne

Discursul lui Bichineţ a stârnit iniţial râsete în plen, însă ulterior mai mulţi deputaţi, printre care Ovidiu Ganţ (FDGR), Pavel Popescu (PNL) şi Oana Bîzgan, şi-au exprimat revolta faţă de discursul deputatului PMP.

"Eu sunt capabil să-mi prezint scuze când greşesc. Să nu aveţi toţi televizor şi să vedeţi că domnul procuror Portocală spune că are o singură bucurie, paraditul la cetăţeni? Dacă s-a înţeles altfel, îmi prezint scuze domnişoarelor, doamnelor şi domnilor", a afirmat Bichineţ, după ce a fost provocat de preşedintele Comisiei pentru egalitate de şanse să-şi ceară scuze.