După cu ne-a obișnuit deja, Bianca Drăgușanu este fană a intervențiilor chirurgicale și nu numai. Vedeta ar face orice ca să arate cât mai bine, să fie cât mai aproape de perfecțiune, deși mulți consideră că deja a depășit o anumită limită.

Dar Bianca nu se oprește aici. După nenumăratele intervenții chirurgicale de mărire a sânilor, buzelor, implanturilor pentru sprâncene și tatuaje, aceasta mai face un pas în aceeași direcție și și-a mai făcut încă două tatuaje, de data asta mai mari decât celelalte.

Pentru că își iubește fanii, comunitatea lor fiind extrem de mare, Bianca Drăgușanu le-a explicat și semnificația noilor tatuaje, unul aflându-se pe mână, iar celălalt pe ceafă.

Tatuajele sunt vizibile, zonele fiind alese exact pentru a servi acestui scop.

Bianca și-a făcut un tatuaj nou pe antebrațul drept. Fanii l-au putut observa de câteva săptămâni. Mesajul ales de blondină a fost „Walk with faith”, care înseamnă ”Mergi cu credință/încredere”.

Fosta prezentatoare TV a mărturisit de multe ori că este o femeie credincioasă, dar și faptul că îi datorează toate lucrurile bune din viața ei lui Dumnezeu, fără de care recunoaște că cel mai probabil nu ar fi putut realiza atâtea lucruri.

Chiar cel de-al doilea tatuaj este tot o dovadă de iubire față de Dumnezeu. Frumoasa blondină a ales să-și tatueze o cruce pe ceafă, semn că credința ei în cel de sus este mai presus de orice.

Blondina se mândrește cu corpul ei, chiar dacă are câteva tatuaje, cu care mulți nu ar fi fost de acord. Pentru ea este un stil de viață de care se bucură în fiecare zi alături de prieteni și familie.

Bianca Drăgușanu a anunțat deja că mai are și alte surprize pentru fanii ei, făcând referire la viitoarele intervenții chirurgicale pe care și le-a planificat deja, scrie Cancan.