Berlusconi ameninţă presa străină

Berlusconi ameninţă presa străină

Guvernul de la Roma a acuzat presa străină că duce o "campanie morbidă", după ce Sunday Times a anunţat că va publica, chiar înainte de summit-ul G8 din Italia, noi fotografii de la vila luxoasă a premierului Berlusconi.

Reprezentanţii guvernului italian precizează că o anumită parte a presei străine insistă să publice "minciuni şi insinuări despre Berlusconi fără să citeze numele surselor".

Oficialii vorbesc chiar despre un "atac concertat şi o campanie de presă morbidă". "Nicio fotografie făcută la vila Certosa nu poate să fie jenantă pentru Berlusconi, au adăugat serviciile guvernului", declarand că pozele despre care vorbeşte Sunday Times nu corespund faptelor reale şi sunt cu siguranţă "fructul manipulării sau trucajului". Ei mai spun că publicarea acestor fotografii este interzisă şi că reprezintă un delict.

După ce soţia lui Berlusconi a anunţat că divorţează, la începutul lunii mai, şeful executivului de la Roma are parte doar de scandaluri în viaţa privată, din cauza gustului pentru femei tinere şi frumoase sau folosirea zborurilor guvernului pentru a le invita la reşedinţele sale luxoase. CITIŢI ŞI: Berlusconi nu a plătit niciodată pentru sex   

Ne puteți urmări și pe Google News