Evenimentul Zilei > Social > Ben Rich, geniu în știință, șochează cu mărturia sa: „Acum avem tehnologia de a aduce extratereștrii acasă” 
Ben Rich, geniu în știință, șochează cu mărturia sa: „Acum avem tehnologia de a aduce extratereștrii acasă” 

Ben Rich, geniu în știință, șochează cu mărturia sa: „Acum avem tehnologia de a aduce extratereștrii acasă” 

Ben R. Rich, un genial om de știință, este acum mai mult o enigmă decât în timpul vieții sale. S-a făcut remarcat pentru proiectarea unui avion de vânătoare stealth care a zburat nedetectat de radar depășind viteza sunetului.

Născut în 1925, Ben Rich s-a stins din viață în 1995 lăsând în urmă controverse printre oamenii de știință, dispute printre cei care l-au cunoscut personal şi cei care l-au auzit vorbind despre OZN-uri și extratereștri.

Multe întrebări rămân fără răspuns. Dar a existat o mărturisire pe patul de moarte unde Ben Rich  a recunoscut că știa că extratereștrii și vizitatorii OZN-urilor sunt reali:  „Acum avem tehnologia de a aduce extratereștrii acasă”. Tot el ar fi pretins că tehnologia de la Roswell a fost folosită pentru a influența dezvoltarea avioanelor americane de Top Secret.

Ben Rich: „Avem tehnologia pentru a aduce extratereștrii acasă. Există o eroare în ecuații. Știm ce este. Acum avem capacitatea de a călători către stele

Proiectele avansate de dezvoltare (ADP) ale lui Lockheed Martin, cunoscute oficial sub numele de Skunk Works, era de fapt o unitate secretă de cercetare aeronautică din Burbank, California. Fondatorul și primul director al Skunk Works a fost Clarence “Kelly” Johnson, proiectantul unui avion spion american numit U-2.

Ben Robert Rich s-a alăturat Skunk Works în 1954 și a ajutat la proiectarea diferitelor aeronave, inclusiv a unui prototip care putea atinge viteze mai mari de 1.300 mph.

Odată cu moartea lui Rich, răspunsurile definitive la aceste întrebări s-au pierdut pentru totdeauna, pentru că este greu de aflat ce a dorit să spun inginerul când a mărturisit: „Avem deja mijloacele de a călători printre stele, dar aceste tehnologii sunt blocate în proiecte negre și ar fi nevoie de un act al lui Dumnezeu pentru a le scoate într-o zi în folosul umanității. Orice vă puteți imagina, știm deja cum să o facem”.

„Există două tipuri de OZN-uri: cele pe care le construim noi și cele pe care le construiesc aceştia”

Când Rich a fost întrebat cum a funcționat propulsia OZN-urilor: „Lasă-mă să te întreb. Cum funcționează percepția extrasenzorială? Reporterul a răspuns: „Sunt conectate toate punctele din timp și spațiu?”. Rich a răspuns atunci: „Așa funcționează!” .

James Goodall îl cunoștea bine pe Ben Rich şi a mărturisit că a vorbit cu Rich cu aproximativ 10 zile înainte de moartea lui:

„Cu vreo zece zile înainte să moară, vorbeam cu Ben la telefon aflat la USC Medical Center din Los Angeles. El mi-a spus: „Jim, avem lucruri care sunt cu cincizeci de ani dincolo de înțelegerea ta. Au aproximativ 4.500 de oameni la Lockheed Skunk. Ce au făcut în ultimii 18 sau 20 de ani? Construiesc ceva”.

John Andrews,  un fost inginer celebru de la Lockheed

El îi scrisese lui Rich să-l anunțe despre propria sa credință în OZN-uri. Andrews l-a întrebat pe Rich dacă propriile sale credințe acoperă atât OZN-urile extraterestre, cât și cele create de om. Răspunsul lui Rich a fost după cum urmează:

„Da, cred ambele teorii. Cred că orice este posibil. Multe dintre OZN-urile noastre create de om sunt oportunități nefinanțate oficial. Există două tipuri de OZN-uri, cele pe care le construim noi și cele pe care le construiesc aceştia”, relatează astrounivers.