Evenimentul Zilei > Actualitate > Ben Affleck, reporter în Congo
Ben Affleck, reporter în Congo

Ben Affleck, reporter în Congo

Câştigătorul premiului Oscar, actorul Ben Affleck, are un nou job, acela de reporter special de război, la sud de Congo, precizează Reuters.

Starul de cinema va transmite ştiri "la cald", în fiecare joi, în cadrul jurnalului "Nightline" al televiziunii ABC.

Ca urmare a două călătorii efectuate anul trecut în Congo, Affleck a decis să lupte împotriva violenţei, a foametei şi a bolilor care fac aproxiamtiv 1.200 de victime zilnic în regiune.

Actorul va fi însoţit de către producătorul Max Culhane şi cameramanul Doug Vogt care, alături de jurnalistul ABC Bob Woodruff , a fost rănit într-un atac cu bombă ce a avut loc, în 2006, în Irak.

"Este oarecum logic să fii sceptic în legătură cu vedetele activiste", scrie Affleck, în vârstă de 35 de ani, câştigător al unui premiu Oscar pentru scenariul filmului "Good Will Hunting". "Există întotdeauna suspiciuni în legătură cu faptul că purtătorul de cuvânt ar putea avea mai mult de câştigat decât cauza în sine", spune Affleck.

Ben Affleck nu este primul star de cinema care atrage atenţia asupra Africii. George Clooney şi Don Cheadle pledează pentru cauza refugiaţilor din Darfur, Sudan.

"Good Will Hunting"

(16:10)

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: