Bellu şi Bitang s-au căsătorit

Bellu şi Bitang s-au căsătorit

Revista presei.

Libertatea

Bellu şi Bitang s-au căsătorit

Cei mai titraţi antrenori din toate timpurile, Octavian Bellu (57 de ani) şi Mariana Bitang (46 de ani), s-au căsătorit zilele trecute la Primăria sectorului 2. Ei au oficializat astfel o relaţie despre care se spune că durează încă de pe vremea în care pregăteau, la Deva, lotul olimpic de gimnastică, adică de aproape 13 ani.

Inevitabilul s-a produs! Octavian Bellu şi Mariana Bitang s-au căsătorit cu acte. Ei s-au mutat împreună într-un imobil din centrul Bucureştiului, după ce amândoi au pus capăt la tribunal căsniciilor anterioare. Tehnicianul ploieştean a fost căsătorit cu o asistentă medicală, cu care are o fată, Iolanda. Mariana a fost măritată cu Viorel Bitang, antrenor de nataţie, cei doi având un băiat, Andrei. S-au afişat cu verighetele Octavian Bellu a participat weekendul trecut la inaugurarea sălii de sport “Elisabeta Lipă”, din Botoşani, unde s-a afişat cu o verighetă din aur alb pe degetul inelar. În aceeaşi zi, sâmbătă, Mariana Bitang a fost la întrunirea PD-L de la Izvorani, unde a apărut cu verigheta-pereche. Celebrul cuplu de antrenori nu s-a cununat la biserică. Cotidianul Turnători cu robă: mâna Securităţii a ajuns în Justiţie

O serie de înalţi magistraţi români au colaborat cu organele de Securitate ale regimului comunist înainte de a îmbrăca roba de judecător. Dosarele lor au ajuns în instanţă, care urmează să decidă natura colaborării.

În urma analizei dosarelor întocmite de Colegiul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii pentru şase magistraţi, Cotidianul vă prezintă un tablou mai larg al felului în care judecătorii de azi erau recrutaţi de Securitate şi în care s-au achitat de instrucţiunile primite din partea acesteia. Ordine, angajamente, note informative şi rapoarte, toate creionează un peisaj în care figuri-cheie din sistemul judiciar de după 1989 fuseseră aservite regimului comunist.

Ion Ionescu este judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în cadrul Secţiei Civile şi de Proprietate Intelectuală. Îngropate în arhivele fostei Securităţi se află însă o serie de acte care arată o altă faţă a magistratului.

Adevărul Retailerii par imuni la criză

Lanţurile de mari magazine mizează în continuare pe apetitul românilor pentru cumpărături. Şeful lanţului de magazine Real întrevede un potenţial mare de creştere în comerţul local, în timp ce Carrefour raportează rezultate de invidiat.

Două dintre cele mai extinse reţele de hipermarketuri de la noi, Real şi Car­refour, atacă perspectiva de criză financiară cu optimism: primii nu văd motivele pentru care ar putea să fie afectaţi, ceilalţi cresc în ritm accelerat. Pentru prima oară de la deschiderea unui magazin Carrefour în România, în 2001, divizia din ţara noastră a companiei franceze a raportat cel mai rapid ritm de creştere dintre toate cele 30 de ţări în care este prezent retailerul.

Cancan

Basescu, personaj de telenovela

Pe langa razboiul politic cu presa si adversarii din PSD, PNL, PC si alte formatiuni, ori cu diversele figuri din PD-L care nu il inghit, Traian Basescu se va mai confrunta anul viitor, cand se pregateste pentru o noua candidatura, cu o provocare neasteptata. Una aparent inofensiva, dar care, in realitate, i-ar putea face probleme mai mari decat si-ar imagina cineva.

In cel mai deplin secret, sefii trustului Intact pregatesc o lovitura dibace de imagine locatarului de la Cotroceni, programata sa se desfasoare pe tot parcursul anului viitor. Astfel, potrivit unor surse bine informate din televiziunile familiei Voiculescu, Antena 1 va lansa, in debutul anului viitor, un serial genul "comedy romance", al carui erou va fi un marinar cam betiv, certaret, pisichier, afemeiat, genul "cate o femeie in fiecare port" etc. Serialul nu are un nume stabilit, dar se estimeaza ca va fi ceva pe formula "Femeile/fetele marinarului". Gazeta Sporturilor

Steaua, baţi pe cineva? Vicecampioana are 7 meciuri la rînd fără victorie şi-l aşteaptă pe Dorinel Munteanu s-o salveze

Şuuut Moreiraaa, scoate Lovin de pe linia porţiii! Asta a fost prima exclamaţie prilejuită de jocul din Ghencea. "Selecţionata Ligilor Inferioare Portugheze" Buzău a ţinut Steaua departe de poartă, în prima repriză, cum n-o făcuse nici Lyon! Ingredientele? Curajul unei echipe care strînsese 1 punct în 11 etape, plus distribuţia stranie aleasă de regizorul roş-albastru. Oricare o fi fost el, a început meciul fără vreun vîrf clasic, acasă, contra ocupantei ultimului loc! Szekely, Semedo, Dayro şi Nicoliţă s-au împotmolit ca peştii într-o plasă în aglomerarea pe care Gloria a creat-o în faţa propriului careu. Ziua

Lovit la referendum

Legea care interzice presedintelui sa consulte poporul in ziua alegerilor a fost trimisa din nou la promulgare.

Conflictul dintre Presedintie si Legislativ va reizbucni in urmatoarele zile, urmare a refuzului Parlamentului de a respinge o initiativa consi­derata neconstitutionala de seful statului. Este vorba despre proiectul de modifi­care a Legii referen­dumului, care prevede interzicerea organizarii de alegeri parla­mentare, prezidentiale, ori pentru Parlamentul Euro­pean in aceeasi zi cu referendumul. Initiativa, considerata de Basescu drept o noua incercare de limitare a prerogativelor presedintelui in materia consultarii poporului, a trecut de Parlament, iar vineri, 24 octombrie, a fost trimisa la promulgare.

Jurnalul Naţional

Cum l-au furat pe Sfântul Dimitrie

Creştin ortodocşii îl sărbătoresc astăzi pe Cuviosul Părinte Dimitrie cel Nou, Basarabov, ocrotitorul Bucureştilor şi al întregii ţări, ale cărui moaşte se găsesc la Catedrala Patriarhală. În acest an, pelerinii au venit în număr mult mai mare pentru a se închina şi moaştelor Sfântului Apostol Pavel, aduse din oraşul Veria, Grecia, pe lângă cele ale Cuviosului Dimitrie şi ale Împăraţilor Constantin şi Elena.

Sfântul Dimitrie cel Nou sau Dimitrie Basarabov a intrat în mod special în inima bucureştenilor în anul 1774, când sfintele oseminte au fost aşezate în biserica Mitropoliei. An de an, până în 1926, sfintele moaşte erau scoase din biserică, apoi într-o amplă procesiune religioasă, poporul le urma pe străzile oraşului.

România Liberă Investitie electorala de 1,3 miliarde lei

Premierul Calin Popescu Tariceanu a "investit" suma de 4,5 milioane lei din fondul de rezerva al Guvernului in Colegiul 4 Ilfov, unde candideaza.

Potrivit unei hotarari de Guvern, din 24 septembrie, Executivul a acordat 1,3 miliarde lei judetelor, pentru asa-zise cheltuieli curente si de capital, in special in zonele dominate de primari PSD, PNL, dar si UDMR. In topul primariilor care au primit cele mai mari fonduri se afla si cele din sectoarele 2 si 5 din Bucuresti, conduse de social-democratii Neculai Ontanu si Marian Vanghelie.

Prin hotararea nr. 1152/2008, din 24 septembrie, cu privire la alocarea unei sume din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului, primariile din Colegiul 4 Ilfov, unde candideaza prim-ministrul Calin Popescu Tariceanu, au primit in total 4 milioane de lei. Suma reprezinta "cheltuieli curente si de capital", fara insa ca hotararea sa faca vreo referire concreta la proiectele ce se vor derula cu acesti bani. Situatia este cu atat mai dubioasa cu cat, in cazul altor judete, actul normativ respectiv precizeaza in mod expres modul in care vor fi cheltuite fondurile. Suma primita de primariile din Colegiul 4 Ilfov – conduse in majoritate de edili PNL – reprezinta aproape jumatate din alocatia Guvernului pentru tot judetul Ilfov, care este de 10 milioane de lei.

Gardianul

Romania se pregateste pentru atacuri bioteroriste

Autoritatile au inceput pregatirea ripostei la atacuri teroriste cu agenti biologici sau pentru lupta cu boli infectioase grave de care omenirea credea ca a scapat odata pentru totdeauna. Holera, ciuma si antraxul ar putea face mii de victime daca agentii patogeni sunt raspånditi de formatiuni teroriste, actionånd pe teritoriul national sau transfrontalier. Acestia ar mai putea lansa atacuri cu virusuri ale febrelor hemoragice, tip Ebola, sau cu germeni “banali” de tipul Salmonella ori Shigella, microbul ce produce dizenteria.

Cu o intårziere de un an fata de recomandarile Organizatiei Mondiale a Sanatatii, guvernul se pregateste sa adopte o hotaråre ce va permite inceperea programului de supraveghere a teritoriului. Este greu de crezut ca påna in 2012, asa cum cere OMS, vom avea o retea de supraveghere si interventie care sa poata detecta si  contracara de orice eveniment, biologic, chimic sau nuclear care ar pune in pericol sanatatea publica.

Ne puteți urmări și pe Google News