"La 50 de ani, în familia mea bătrânii dădeau în primire, asta era tradiţia. Probabil o să iau şi eu o hotărâre, dar nu sunt eu ăla care o să renunţ la tot acum. Nişte hotărâri voi lua în toamnă, una în planul afacerilor şi alta în 2009, în plan politic. Mă voi axa pe două, trei afaceri şi să văd ce voi face cu partidul pentru că deja am cheltuit zece milioane de euro aiurea şi nu mai are rost. Singurul lucru la care nu o să renunţ niciodată e Steaua. Drogul pe care îl voi consuma până la moarte e Steaua", a spus Becali, la aniversarea sa.

Becali a mai afirmat că îşi doreşte să primească în dar de la jucătorii Stelei "o ieşire din grupele Ligii Campionilor".

"Fotbalul e cel mai mare stres pentru că nu depinzi de tine, ci de noroc şi de jucătorii pe care îi aduci. Sunt şi momentele în care echipa câştigă şi care anulează tot stres-ul, când trăieşti de parcă pluteşti. Un cadou frumos din partea echipei nu ar fi titlul anul viitor, pentru că l-am mai avut şi nu îmi place să primesc o haină pe care deja am mai îmbrăcat-o. O ieşire din grupele Ligii Campionilor ar putea fi un cadou frumos", a declarat finanţatorul grupării din Ghencea.

Gigi Becali a primit o oglindă de doi metri de la organizaţia PNG-CD sector 5, precum şi un ceas de la familie pe care îl avea la mână. Becali a fost felicitat de verii săi, Ioan şi Victor Becali, de patronul Unirii Urziceni, Dumitru Bucşaru, precum şi de fosta mare gimnastă Cătălina Ponor, care este director de imagine al Fundaţiei umanitare "George Becali".

Mama sa i-a trimis un mesaj pacifist, aşa cum o face mereu: "Mama mea îmi spune mereu: "Pace, pace, pace, să fie pace". Dacă mama mea îmi spune asta, oricât de războinic aş fi devin mai pacifist".

(15:13)