Înfrângerea l-a determinat pe Gigi Becali să se lege de tactica de joc la care a apelat Laurențiu Reghecampf pentru duelul de aseară.

„Eu am văzut o echipă a turcilor care nu ne poate bate niciodată pe noi. Este de două ori mai bună Sparta Praga. Asta este o echipă care nu ne poate bate niciodată. S-a întâmplat pentru că așa s-a întâmplat. În primul rând a greșit Reghe, pentru că noi trebuia să-i batem din prima repriză.

El a jucat cu cinci jucători, crede că a jucat 3-4-3, dar a jucat în 5-3-1-1, apoi a schimbat. Eu îl iubesc, țin la el, dar asta este opinia mea și o spun. Când joci ce a jucat el, trei fundași nu participă pe linia de fund. Noi nu aveam dirijor, nu aveam coloană vertebrală. Era doar Bourceanu, dar era singur.

De Amorim mi-a plăcut cum s-a bătut, Boldrin la fel nu a a avut cine să-l susțină, la fel și Adi Popa, care era susținut doar de Bourceanu. Și dacă nu era eliminat Enache, oricum nu câștigam, se termina 0-0. În prima repriză ei nu puteau să ia mingea, care era mai mult la noi. Și noi am jucat fără coloană.

De acum nu se mai gresește echipa, că nu mai stau eu să dorm, că d-aia sunt proprietar. Distribuția m-a nemulțumit. Dacă juca cu Aganovic mijlocaș central nu era nicio problemă. Dacă juca cu Aganovici și Bourceanu era bine și stânga așa cum a făcut până la urmă. Moke și cu Tamaș fundași centrali, Enache, dreapta, Toșca, stânga.

Cât de prost și dobitoc să fii, de 15 ani, și să nu înveți nimic? Chiar prost nu sunt. Când ai inteligență și când ai har poți prinde mai bine ca specialiștii. Eu am învățat de la Hagi să faci coloană vertebrală la o echipă. Să ai doi fundași centrali foarte buni, doi mijlocași centrali puternici și un vârf pe măsură. De acolo se construiește.

Nu mă cert cu antrenorul meu, rămâne favoritul meu, mi-am spus doar opinia. N-am nevoie de Hamroun pentru că-l am pe De Amorim care e mai bun ca el”, a declarat Becali, la Digi Sport.