Bebeluş omorât şi băgat în sertar. Mama este principalul suspect!

Bebeluş omorât şi băgat în sertar. Mama este principalul suspect!

Tragedie în strada Floare de Vârf, din sectorul 5 al Capitalei. Legiştii au stabilit că micuţul găsit mort, ieri, după ce mama sa a ajuns la spital cu hemoragie, după naştere, a fost ucis cu un cuţit la scurt timp după ce a venit pe lume.

Grozăvia a fost descoperită ieri,  în jurul orei 12.30. La Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei a fost sesizat faptul că în  strada Floare de Vârf,  din sectorul 5, se află decedat un nou născut. Echipa complexă formată din procuror criminalist din cadrul Parchetului Tribunalului Bucureşti, poliţişti ai Serviciului Omoruri şi Criminalistic al Poliţiei Capitalei şi medic legist din cadrul Institutului Naţional de Medicină Legală "Mina Minovici" au găsit corpul micuţului aşezat în sertarul unui corp de mobilă. Rudele spun că nu ştiau de sarcină Oamenii legii au audiat membrii familiei şi au stabilit că, în noaptea de 04/05.10.2011, în jurul orei 03.00, Carmen V., din Bucureşti, fiind însărcinată i s-a făcut rău, iar la scurt timp a născut, fiind ulterior transportată cu ambulanţa la spital, unde a fost internată. Membrii familiei susţin că nu ştiau că tânăra este însărcinată şi că nu cunosc amănunte despre naşterea nou născutului.

Astăzi, după efectuarea autopsiei, medicii legişti au stabilit că moartea copilului a fost violentă. Ea s-a datorat "hemoragiei interne şi externe consecutivă unor plăgi tăiate cervical anterior". Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei pentru a se stabili cu certitudine dacă mam este cea care a curmat viaţa copilului.

Ne puteți urmări și pe Google News