Întâmplarea a avut loc joi, 10 ianuarie. Agentul de poliție Marius Bistrian din cadrul postului Craiva,  aflat în afara programului de serviciu, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 792 A, a observat în șanțul din dreapta sensului său de deplasare, un autoturism răsturnat, din care încerca sa iasă de pe locul șoferului, un bărbat.

Coborând din autovehicul în vederea acordării primului ajutor conducătorului auto și altor persoane care ar fi putut fi pasageri în același autoturism, agentul de poliție a simțit un puternic miros de alcool de la bărbatul aflat la volan. După ec a constatat că nu sunt pasageri și văzând că șoferul nu e vătămat, polițistul a sesizat Sectia nr. 6 Beliu în a cărei competență se afla evenimentul.

Sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Ineu, polițiștii au procedat la efectuarea de cercetări cu privire la evenimentul sesizat de colegul lor.  ”Astfel, s-a stabilit că în dimineața zilei de 10 Ianuarie a.c., conducatorul auto, un tânăr de 26 de ani din Mișca, ar fi sustras un autoturism parcat în fața unei societăți comerciale din Beliu, cu care ar fi intrat într-un chioșc din aceeași localitate, distrugându-l. Întâmplarea însă nu l-a împiedicat să-și continue drumul și in timp ce conducea autoturismul sustras pe DJ 792 A, tânărul ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ajungând în sanț”, arată Poliția Arad.

Tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest de poltistii prezenți la fata locului, iar rezultatul a fost de 0,59 mg./l. alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma verificărilor efectuate s-a constatat ca tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În baza probatoriului administrat, tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, pentru furt în scop de folosință, conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Te-ar putea interesa și: