Evenimentul Zilei > Actualitate > SCENE ŞOCANTE într-o şcoală din România! O elevă a fot BĂTUTĂ cu BESTIALITATE de o colegă | VIDEO ŞOCANT
SCENE ŞOCANTE într-o şcoală din România! O elevă a fot BĂTUTĂ cu BESTIALITATE de o colegă | VIDEO ŞOCANT

SCENE ŞOCANTE într-o şcoală din România! O elevă a fot BĂTUTĂ cu BESTIALITATE de o colegă | VIDEO ŞOCANT

Scene scandaloase la un liceu din Dej, unde o elevă de clasa a IX-a a luat-o la bătaie pe o altă elevă, dintr-o altă clasă.

Întregul eveniment a fost filmat de un elev al aceluiaşi liceu, unde se vede clar cum adolescenta agresivă se năpusteşte asupra colegei sale cu pumnii şi picioarele după care o trânteşte la pământ. Şocant este faptul că totul s-a întâmplat de faţă cu alţi elevi, care în loc să intervină, râdeau şi filmau întreaga scenă.

Directorul şcolii a declarat că este surprinsă de violenţa pe care a manifestat-o eleva de clasa a IX-a, elevă care nu le-a mai creat probleme. Sancţiunile pe care le poate lua comisia de disciplină în acest caz sunt limitate, deoarece eleva agresivă este doar în clasa a IX-a, în ciclul de învăţământ obligatoriu şi nu poate fi exmatriculată. Cel mai probabil acesteia îi va fi scăzută nota la purtare, informează dejeanul.ro

O altă anchetă a fost deschisă de autorităţi, care s-au autosesizat pentru săvârşirea infracţiunii de loviri şi alte violenţe. Oamenii legii le vor chema la audieri pe ambele eleve implicate, urmând a se lua măsurile legale.