Bătaie în sâmbăta Paştelui

Bătaie în sâmbăta Paştelui

Mai multe persoane au fost spitalizate ieri, după ce două familii de romi, din localitatea timişeană Jebel, s-au bătut din cauza unei fete pe care rudele soţului nu o lăsau să-şi vadă părinţii ce fac parte dintr-o familie rivală.

Cele peste 30 de persoane angrenate în conflict au folosit topoare, bâte şi ţepuşe. Intervenţia unei echipe de jandarmi a reuşit să calmeze spiritele.

În timpul încăierării au fost distruse două dintre limuzinele de lux ale familiilor implicate în scandal. Câteva persoane au fost transportate la spitalul de la Deta, din cauza rănilor suferite.

„Persoanele implicate în conflict au fost identificate şi conduse la sediul postului de poliţie din Jebel pentru stabilirea implicării fiecăruia în scandal şi luarea măsurilor legale împotriva celor vinovaţi”, a declarat Marinela Apostolache, purtătorul de cuvînt al poliţiei timişene.

Ne puteți urmări și pe Google News

Disputele dintre cele două familii de romi din Jebel sunt de notorietate în comună, ele datând de mai mulţi ani.

După fiecare conflict, poliţiştii au aplicat amenzi contravenţionale pentru unii dintre participanţi, iar pe numele altora au deschis dosare penale.