Evenimentul ZileiMondenBătaie ca în vestul sălbatic la Kanal D. Nu s-au mai abținut. „A plâns cu lacrimi amare”

Bătaie ca în vestul sălbatic la Kanal D. Nu s-au mai abținut. „A plâns cu lacrimi amare”

Bătaie ca în vestul sălbatic la Kanal D.  Nu s-au mai abținut. „A plâns cu lacrimi amare”
Scandal de proporții la Puterea dragostei. Bogdan Mocanu și Andy Adetu, doi dintre cei mai îndrăgiți concurenți, s-au luat la bătaie la începutul acestei săptămâni.

Incidentul a pornit de la o femeie. Toate femeile care au pășit în Casa Dragostei au avut relații atât cu Bogdan cât și cu Andy, iar de fiecare dată, Bogdan a pierdut în fața lui Andy.

De această dată, bătaia a pornit din cauza Andrei. În sezonul trecut, scandalul a pornit de la la Roxana. Tânăra, într-o relație pe atunci cu primul dintre băieți, s-a sărutat într-o vacanță în țară cu Adetu, cel cu care avusese o legătură amoroasă cu năbădăi în show.

Acesta a făcut declarați pentru WOWbiz, fără să îl menajeze pe concurent.

„Roxana nu îl iubește, dar ei îi place să se joace. Așa a făcut cu toți, și cu mine,  dar nu prea i-a mers. A plâns cu lacrimi amare după mine. Însă, în cazul lui Bogdan, situația se schimbă. El va fi cel care va fi părăsit, simt asta! Și omul știe, dar se complace în situația asta, fiindcă o place foarte mult și îi acceptă orice”, a spus Andy Adetu, care a ținut să precizeze și faptul că Roxana s-a coplat cu Bogdan pentru că îl îl aprecia fizic.

„Îl place din punct de vedere… estetic, fiindcă este un bărbat cu mușchi, dar mental, e greu, nu se potrivesc, o să vedeți. Ea preferă băieții de cartier, mai golănași așa…care să o facă să se simtă femeie”, a conchis fostul iubit al fetei și culmea, avea să aibă dreptate.

La rândul său, Bogdan Mocanu s-a luat la bătaie cu Andy, dar concurentul nu a vorbit niciodată urât despre el până acum. Dimpotrivă, deși Roxana, Ana Maria și Bia, fetele din casă cu care a fost în competiție, au avut o relație cu Adetu, bărbatul a ales calea fair-play-ului. „Este un tip echilibrat, foarte rar se enervează și dacă o face, are motive bine întemeiate”, a spus Mocanu despre Andy chiar înainte de a se certa cu el la cuțite.


Accesează: