Evenimentul Zilei > Actualitate > Bătăi în trafic, victime abandonate pe drum. Care este motivul?
Bătăi în trafic, victime abandonate pe drum. Care este motivul?

Bătăi în trafic, victime abandonate pe drum. Care este motivul?

Noi doar vă prezentăm faptele şi vă lăsăm pe voi să decideţi de ce aceste evenimente rutiere apar atât de des.

Un şofer din Craiova a mers cu maşina înapoi şi a accident două persoane care circulau pe marginea unui drum. Una dintre acestea, un copil, este în stare gravă. Şoferul tocmai se certase cu un alt şofer.

Băiatul rănit, în vârstă de 16 ani, a fost târât metri buni pe carosabil. Şoferul nu a încetinit şi a părăsit locul accidentului. Şoferul, în vârstă de 23 de ani, consumase alcool şi este cercetat pentru vătămare corporală, părăsirea locului accidentului şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost reţinut pentru 29 de zile.
Bătrân bătut până la moarte
Evenimentul a venit la puţin timp după ce, tot în Craiova, avusese loc un incident incredibil. Un bunic a fost luat la bătaie de un conducător auto, pe motiv că traversa prea încet intersecţia. Camerele de înregistrare arată că bătrânul, care se plimba alături de nepoţica sa, a fost bătut de două ori de şofer.

Bătrânul a suferit un atac de cord şi a murit sub ochii nepoatei sale. Tânărul şofer se află în arest.
Bătaie cu bâte şi pistoale la Eforie

Un alt eveniment de acest fel a avut loc astăzi la Eforie, judeţul Constanţa. Un bărbat a ajuns la spital, după ce a fost bătut şi împuşcat cu un pistol încărcat cu gloanţe de cauciuc.

Victima conducea o maşină care mergea de la Agigea la Tuzla. Pe o stradă din Eforie, maşina victimei a tamponat o altă maşină. Doi oameni au sărit din maşina tamponată şi l-au lovit cu o bâtă pe şoferul celeilalte maşini. Acesta a ripostat, iar cei doi agresori au renunţat la bâtă şi au tras şapte focuri în umărul şi în spatele şoferului.

Agresorii nu au fost încă identificaţi, iar bărbatul bătut cu bâta şi împuşcat a primit îngrijiri medicale.
Un poliţist beat a lovit o femeie şi apoi a fugit
În urmă cu o săptămână, un poliţist care conducea băut pe un drum din Dolj a accidentat mortal o femeie care mergea pe bicicletă.

Femeia de 51 de ani a murit pe loc. Accidentul a avut loc în Poiana Mare, femeia fiind angajată a spitalului din localitate. Agentul a fugit de la locul accidentului.

Agentul de poliţie, în vârstă de 37 de ani, este cercetat pentru omor din culpă şi pentru fugă de la locul accidentului.
EVZ a încercat să afle ce îi transformă pe români în brute şi a aflat că această stare este provocată de lipsa educaţiei şi a autorităţii, promovarea nonvalorilor, dar şi criza şi lipsa perspectivelor.
Aşadar, care este legătura dintre aceste cazuri?Este nevoie de controale psihologice dese pentru şoferi? Se acordă prea uşor permisul de conducere în România?
Ai suferit un accident? Spune experienţa ta!

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: