Baschetbaliştii de la Harlem au cerut mâncare fast-food! | VIDEO

Baschetbaliştii de la Harlem au cerut mâncare fast-food! | VIDEO

Celebra echipă de baschet Harlem Globetrotters se va afla de sâmbătă în România, urmând să susţină demonstraţ ii în patru oraşe: Bucureşti, Sibiu, Cluj şi Timişoara.

Turneul americanilor va debuta luni, 17 martie, la Sala Polivalentă din Bucureşti. Globetrotterii vor sosi în România sâmbătă, la ora 16.15, pe Aeroportul Internaţional „Henri Coandă“, urmând ca în Capitală să fie cazaţi la Hotelul Intercontinental.

Turneul costă 300.000 de euro

Harlem Globetrotters se află pentru a treia oară în România, după vizitele din 1961 şi 1967. În 1990, în ţară noastră a mai susţinut demonstraţii o echipă olandeză făcută după modelul Harlem Globetrotters din Statele Unite.

Ne puteți urmări și pe Google News

„N-au avut pretenţii exagerate. Au cerut ca paturile să fie mari, ceea ce este normal, fiindcă jucătorii sunt înalţi. Nu vor dineuri sau mese speciale. Au cerut să mănânce în regim fast-food. Au spus că nu vor să piardă mult timp la mese. De asemenea, au solicitat ca la fiecare meci să aibă 60 de prosoape“, ne-a declarat ieri Carmen Tocală, preşedintele Federaţiei Române de Baschet. Pretenţ ia cu fast-foodul este surprinză toare, ţinând cont că hamburgerii şi cartofii prăjiţi sunt total contraindicaţi sportivilor de performanţă.

Potrivit lui Carmen Tocală, costurile totale ale evenimentului, organizat de Fundaţia Culturală „Phoenix“ în colaborare cu federaţia, se ridică la aproximativ 300.000 de euro.

Echipa Harlem Globetrotters a luat fiinţă în 1926 şi a jucat peste 20.000 de meciuri până acum.

PROGRAM

Carmen Tocală ne-a precizat ieri că au mai rămas nevândute câteva sute de bilete în toată ţară, care pot fi achiziţionate pe site-ul www.bilet.ro. În total au fost scoase la vânzare 10.000 de bilete (4.000 de bilete la Bucureşti şi câte 2.000 la Sibiu, Cluj şi Timişoara). Preţurile tichetelor sunt cuprinse între 45 şi 65 de lei.

> Luni, 17 martie, Bucureşti > Marţi, 18 martie, Sibiu > Miercuri, 19 martie, Cluj > Joi, 20 martie, Timişoara

Imagini din culisele turneului vor fi transmise de postul Realitatea TV.