Vineri, 23 iulie, se deschide la Londra primul magazin din lume decidat exclusiv machiajului pentru bărbați.

Denumit „War Paint For Men”, magazinul va comercializa produse precum creme hidratante colorate, concealer, geluri pentru barbă și sprâncene, notează Daily Star.

Pe lângă vânzarea unei game complete de produse War Paint for Men, magazinul va oferi bărbaților posibilitatea de a se informa despre opțiunile de machiaj și de a testa produsele. War Paint spune că principiul fondator a fost acela de a oferi bărbaților mai multe opțiuni de îngrijire personală și, prin faptul că arată și se simt mai bine, de a îmbunătăți încrederea în sine a bărbaților.

În ajutorul bărbaților cu probleme de sănătate mintală

Fondatorul Danny Gray a fost  un susținător cunoscut al bărbațlior cu problemele de sănătate mintală, o temă care va fi prezentă în magazin. Magazinul a decis să colaboreze cu Colectivul de frizerii Lions, un grup de frizerii de top fără scop lucrativ, instruite în domeniul sănătății mintale, pentru a ajuta la prevenirea sinuciderii bărbaților.

Prin plata unei tunsori, clienții vor contribui la salvarea de vieți. Fondatorul War Paint, Danny Gray, a declarat: „Sunt atât de mândru și entuziasmat să deschid primul magazin din lume al mărcii de machiaj pentru bărbați din Londra”.