Evenimentul Zilei > Justitie > BANI MULȚI ascunși în bagajele unei tinere. Ce SUMĂ în euro au găsit polițiștii de frontieră
BANI MULȚI ascunși în bagajele unei tinere. Ce SUMĂ în euro au găsit polițiștii de frontieră

BANI MULȚI ascunși în bagajele unei tinere. Ce SUMĂ în euro au găsit polițiștii de frontieră

Bani mulți au descoperit polițiștii de frontieră în bagajele unei tinere, din București. Femeia de 24 de ani ascunsese, la intrarea în țară, dinspre Republica Moldova, zeci de mii de euro.

Bani mulți au descoperit polițiștii de frontieră de la Albița în bagajele unei tinere din București. Femeia de 24 de ani avea asupra ei, nedeclarați, 37.000 de euro.

Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră (ITPF) Iași a transmis că, duminică, în jurul orei 16.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Albița, judeţul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru a intra în ţară, Cristina C., în vârstă de 24 de ani, domiciliată pe raza municipiului București. Femeia era pasageră într-un microbuz marca Mercedes, înmatriculat în Republica Moldova.

În baza unor informații, echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali a efectuat un control amănunţit asupra autovehiculului şi pasagerilor. Astfel,  oamenii legii au descoperit, ascunsă în bagajele personale ale tinerei, suma de 37.000 euro.

Legal, tânăra avea dreptul să introducă în țară 10.000 de euro. Drept urmare, lucratorii vamali au luat măsura confiscării sumei de 27.000 euro, deținuta peste plafonul vamal admis. În plus, bucureșteanca a fost amendată cu 3.000 de lei.

 

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: