Evenimentul Zilei > Actualitate > Balamuc în Grecia! Război la derby-ul Atenei | VIDEO
Balamuc în Grecia! Război la derby-ul Atenei | VIDEO

Balamuc în Grecia! Război la derby-ul Atenei | VIDEO

Fanii formaţiei Panathinaikos Atena nu au suportat încă un eşec în faţa marii rivale locale, Olympiakos, care conducea cu 1-0 în derby-ul Greciei, şi s-au luat la bătaie cu poliţia.

Înaintea partidei de pe stadionul "Spiros Louis", Olympiakos avea 4 puncte avans în clasament faţă de Panathinaikos, cele două forţe ale Atenei ocupând şi primele două poziţii în clasament, la mare distanţă de ocupanta locului 3, Atromitos.

Jocul "verzilor" nu a fost însă pe placul fanilor, iar golul marcat de Abdoun, în minutul 51, i-a scos din minţi pe aceştia. Panathinaikos a câştigat doar 3 titluri în ultimii 16 ani, în timp ce Olympiakos şi le-a adjudecat pe celelalte 13.

Potrivit autorităţilor, peste 20 de poliţişti şi 50 de fani au fost răniţi în confruntări, iar forţele de ordine au confiscat cuţite şi cocktailuri Molotov.

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/hDgWWr4PnRw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/EJJ5QuewyIE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: