Balamuc în Grecia! Război la derby-ul Atenei | VIDEO

Balamuc în Grecia! Război la derby-ul Atenei | VIDEO

Fanii formaţiei Panathinaikos Atena nu au suportat încă un eşec în faţa marii rivale locale, Olympiakos, care conducea cu 1-0 în derby-ul Greciei, şi s-au luat la bătaie cu poliţia.

Înaintea partidei de pe stadionul "Spiros Louis", Olympiakos avea 4 puncte avans în clasament faţă de Panathinaikos, cele două forţe ale Atenei ocupând şi primele două poziţii în clasament, la mare distanţă de ocupanta locului 3, Atromitos.

Jocul "verzilor" nu a fost însă pe placul fanilor, iar golul marcat de Abdoun, în minutul 51, i-a scos din minţi pe aceştia. Panathinaikos a câştigat doar 3 titluri în ultimii 16 ani, în timp ce Olympiakos şi le-a adjudecat pe celelalte 13.

Potrivit autorităţilor, peste 20 de poliţişti şi 50 de fani au fost răniţi în confruntări, iar forţele de ordine au confiscat cuţite şi cocktailuri Molotov.

Ne puteți urmări și pe Google News

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/hDgWWr4PnRw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/EJJ5QuewyIE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>