Aflat într-un restaurant din Chicago, alături de actriţa Marion Cottilard şi regizorul Michael Mann, pentru a sărbători lansarea ultimului său film, "Inamicii Publici", Depp a lăsat un bacşiş de 4.000 de dolari.

Potrivit chelnerului Mohammed A. Sekhani, citat de publicaţia Chicago Sun Times, actorul "a petrecut alături de 15 persoane, printre care şi Mann şi Cotilalrd, iar bacşişul a fost împărţit la 12. Depp este cel mai de treabă star pe care l-am servit până acum".

Potrivit femalefirst.co.uk, Johnny a petrecut până la ora 2.30, după care a achitat nota, care s-a ridicat la suma de 4.400 de dolari, fără bacşiş.

Nu este prima dată când starul este deosebit de generos cu chelnerii. Anul trecut, a lăsat un bacşiş de 1.500 de dolari la un restaurant din Wisconsin.

Atunci, o sursă din partea actorului declara: "Johnny a participat la o cină copioasă alături de prietenii săi la unul dintre localurile din zonă. Nota de plată s-a ridicat la valoarea de 2.600 de doalri, iar, pentru a arăta cât de mult apreciază serviciile care i-au fost oferite, a lăsat un bacşiş de 1.500 de dolari".