Fostul internaţional Gică Popescu îşi va lansa oficial candidatura pentru preşedinţia FRF astăzi, într-o conferinţă de presă pe care o va susţine de la ora 13.00 la Hotelul Mariott. Cu această ocazie, "Baciul" îşi va prezenta programul, dar şi echipa cu care intră în luptă. Din aceasta nu vor lipsi Gică Hagi, Ilie Dumitrescu şi Bogdan Stelea, foşti colegi cu Popescu în "Generaţia de Aur" a naţionalei României.
"După ce va fi instalat, se va izola într-un turn de fildeş"
La o zi după Gică Popescu, şi tot la hotelul Mariott, va intra oficial în cursa pentru şefia FRF şi Vasile Avram, fostul preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA). Avram a pornit deja lupta cu "Baciul" şi susţine că fostul internaţional nu este bun pentru postul de şef la Casa Fotbalului.
"Consider că Gică Popescu ar fi un bun ambasador al fotbalului românesc şi chiar îi voi face această propunere când voi deveni preşedintele FRF. Dacă vorbim, însă, de această competiţie, Gică Popescu are neajunsuri care-l împiedică să fie un bun preşedinte. În primul rând, are foarte mulţi prieteni, pe care va fi nevoit să-i răsplătească. Apoi, experienţele sale anterioare în afaceri nu-l recomandă ca un bun manager. Nu în ultimul rând, impresia e că pare mai degrabă un om al lojelor. Mi-e teamă că, după ce se va instala în fruntea FRF, se va instala într-un turn de fildeş la care oamenii oamenii obişnuiţi de fotbal nu vor avea acces", a declarat Vasile Avram pentru "ziare.com".

Te-ar putea interesa și: