Vitamina B17, în sine, este recunoscută la nivel internațional ca un compus extras din sâmburii de caise, care conform unor studii are efect antitumoral și de întărire a sistemului imunitar. In B17 Forte s-a utilizat cel mai perfomant sistem de extractie al momentului mai exact atomizarea și fermentare în culturi simbiotice de drojdii și bacterii care ofera ca rezultat final B17 FORTE cea mai bun extract de vitamina b 17 care poate fii utilizat pentru celulele canceroase.

Informații și studii despre Vitamina B17 și efectele ei asupra celulelor canceroase

Vitamina B17 este extrasă din amigdalină, o substanță care se găsește în cantități mari în sâmburii de caise. Efectele acestui super-aliment au fost descoperite de către Sir Sir Robert McCarrison în 1930, când a locuit alături de oamenii de pe valea râului Hunza, aflată între India și Pakistan, și a aflat cu mirare că aceștia au o media de viață de 120 de ani (chiar și în prezent), lipsită de boli și de vreun caz de cancer, datorită unui stil de viață cu totul special, ce include o alimentație bazată pe sâmburi de caise. În 1950, Dr. Ernest Krebs, un biochimist care cerceta celulele canceroase, a demonstrat că amigdalina din sâmburii de caise este cea care are un rol important în longevitatea acestor triburi. 

Amigdalina  conține două substanțe active care acționează direct asupra celulelor canceroase, benzaldehidă și cianură. Deși la prima citire, se poate ca cel puțin ultima substanță să sperie, trebuie să știm că cianura, în cantități mici, distruge structura celulelor canceroase, fără să o afecteze pe cea a celulelor sănătoase. Astfel, analizând la nivel celular, cercetătorii au descoperit că aceste două substanțe prezente în vitamina B17, extrasă din amigdalină, prin sinergie cu beta-glucozidaza prezentă numai în celulele canceroase, le distruge. Acest efect toxic apare numai la nivelul celulelor din formațiunile tumorale. Celulele sănătoase conțin o altă substanță, rhodanese, care este cea care le apără de efectele cianurii, fiind o enzimă mitocondrială ce "detoxifică cianura convertind-o în tiocianat. Se pare că natura a creat mecanismul perfect de țintire a cancerului prin amigdalină.", așa cum afirmă Dr. Veronique Desaulniers, o supraviețuitoare a cancerului de sân, care este implicată în lupta anticancer de zeci de ani.

Numeroase studii au confirmat efectele vitaminei B17 și ale amigdalinei din care aceasta este extrasă asupra celulelor canceroase, studii care se întind pe parcursul a zeci de ani.  Cele mai recente sunt cele care sunt clare în a demonstra efectele acesteia în acest domeniu extrem de sensibil. Astfel, un studiu din 2005 semnat de către Departmentul de Farmacologie al Institutului Medical de Cercetare Kohwang din Seoul, a reușit să evidențieze că vitamina B17 inhibă genele care duc la dezvoltarea celulelor canceroase din colon. În 2012, un studiu al cercetătorilor de la Universitatea Jiangsu din China a subliniat că vitamina B17, în echipă cu β-D-glucozidază, distruge celulele canceroase din ficat. În 2017, un alt studiu condus de către cercetătorii de la Universitatea St. Kliment Ohridski din Sofia, Bulgaria, a dovedit că vitamina B17 distruge celulele cu o rată de înmulțire foarte mare, precum celulele din formațiunile tumorale canceroase.

Studiul care demonstrează efectele antitumorale ale atomizării în kombucha,procedeu prin care a fost realizat B 17 FORTE.

În 2018, o echipă masivă de cercetători a demonstrat că băutura tradițională orientală, cu denumirea de kombucha, poate să fie un mediu excelent pentru extragerea elementelor active ale unor substanțe cu efect puternic în sănătatea organismului  oferind totodata si un efect antitumoral, la rândul său. Astfel, *studiul publicat de MDPI (Molecular Diversity Preservation International and Multidisciplinary Digital Publishing Institute), a dovedit că prin fermentarea polenului colectat de albine în kombucha, crește considerabil proprietățile compușilor bioactivi ai acestuia.

"Consumul de kombucha este asociat cu 84 de beneficii asupra sănătății organismului, având efecte de detoxifiere, animicrobiale, de creștere a imunității, datorită conținutului de antioxidanți acizi organici, polifenoli, antibiotice și ingrediente bioactive precum vitaminele B dar  și C. În cazul celulelor transformate de origine intestinală, am notat un efect inhibitor începând la o cantitate de 10-15mg. Acest efect antitumoral se poate să fie legat de prezența postbioticelor 629 în produsele testate. La finalul fermentării polenului cu o cultură simbiotică de Kombucha, s- a format un produs cu beneficii pozitive clare asupra sănătății organismului, cu ingrediente bioactive complementare. ", subliniază studiul amintit mai sus,motiv pentru care extractul din samburi de cais B 17 FORTE este practic cea mai complexa si eficienta sursa de B 17 de la noi.

Vitamina B17 Forte: formula care distruge celulele canceroase

În urma acestor studii elaborate, s-a dezvoltat formula Vitamina B17 Forte, o formulă biomoleculară care, iată, că luptă pe două planuri cu celulele canceroase. O dată, prin efectele antitumorale demonstrate ale vitaminei B17 pe care le sustin o serie de studii  , iar a doua oară prin procesul de atomizare al acesteia, în mediul de kombucha, despre care am aflat că are la rândul lui efecte antitumorale iarasi dovedite chiar de cercetatori romani.

B17 FORTE este, prin urmare, un supliment alimentar natural autorizat, recomandat în afecțiunile oncologice, obținut și testat în conformitate cu standardele de calitate ISO 9001 și 22000.

Anual, în România, sunt diagnosticate peste 75 de mii de cazuri de cancer, dintre care peste 45 de mii duc la deces în mai puțin de 3 ani de la diagnostic. Pacientul trebuie, în primul rând, să apeleze la sfat medical avizat, să recurgă la o schimbare a stilului de viață, echilibru mental și suplimente alimentare care să ajute și să eficientizeze tratamentele convenționale. Vitamina B17 Forte este unul dintre aceste suplimente, ofera un efect de nadejde în tratamentul cancerului. Puteti gasi B 17 Forte cea mai sigura sursa de vitamina B17 pret convenabil aici sau la telefon 0735 390 878.