ELENA UDREA va sta în ÎNCHISOARE încă 30 de zile. ÎCCJ a admis cererea DNA 

”Faptul că judecătorul s-a pronunțat atât de repede mă face să cred că soluția era deja luată înainte de intrarea în sală. Este anormal sa ai răbdare șapte ore să îi asculți pe toti și să iei decizia într-o oră și jumătate. Concluzia mea este trasa văzând cât de repede s-a pronunțat instanța”, a declarat Marius Striblea

Totodată, avocatul Elenei Udrea a spus că nu are încredere în sistemul de justiție, ceea ce a dat naștere unui schimb de replici dure între acesta și Stelian Negrea, invitat în platoul emisiunii. 

”Dar ce căutați atunci în meseria asta, distinse domn, dacă sunteți avocat, vorbiți în fața unei instanțe de judecată și ne spuneți cum că judecătorul luase deja decizia, pentru ce v-ați mai ținut pledoaria? De ce nu protestați în fața instanței de judecată cu o pancartă în mână în care să spuneți că sistemul de justiție din România nu e drept? Nu vă înțeleg. E o fractură logică în ce spuneți dumneavoastră!” a afirmat Negrea. 

„Eu am fost prezent al acele confruntări. Dumneavoastră vă dați cu părerea la un post de televizune fără să știți ce a fost acolo”, a fost replica lui Striblea, care a adăugat că în referatul procurorilor nu au fost publicate date care ar fi fost în favoarea Elenei Udrea. 

”Din sutele de întrebări, procurorii au selectat ce le-a convenit”, a spus avocatul.