Aventurile lui Teo

Aventurile lui Teo

Dupa sapte ani de Pro TV si un an de Romantica, Teo porneste intr-o noua aventura, la Prima TV. Inainte de aceasta, si-a oferit o alta aventura, la Disneyland. S-a bucurat de aceasta lume magica la fel de mult ca fiica ei, Maia.

Teo este cea mai difuzata vedeta TV din Romania la momentul actual. Probabil ca atat pentru ea, cat si pentru Prima TV, postul care i-a achizitionat mai nou popularitatea si priceperea la vorbe, aceasta nu este un lucru bun, dar nu au ce face daca Pro TV a decis sa reia emisiunile cu Teo pe Pro Cinema, iar Romantica le da si ea in reluare.

Tinand cont de faptul ca nu opereaza cu formate, dupa cum ea insasi declara, Teo poate fi urmarita pe nu mai putin de trei posturi TV, in ipostaze cam asemanatoare pentru a face bine imaginii ei.

Cu Maia la „desene animate”

Ne puteți urmări și pe Google News

Cu toate acestea, din 21 ianuarie Teo o apuca pe o noua poteca a divertismentului, la Prima TV, in singura emisiune live pe care aceasta televiziune o are. Evident, exceptand jurnalele de stiri, care inca sunt in direct.

Importanta acestui nou inceput e foarte mare, caci pentru Teo e obligatoriu sa revina la audientele substantiale pe care obisnuia sa le faca. „Discountul” de post o va forta sa se zbata mai mult, dar Teo e o ambitioasa si o vedeta care are nevoie de publicul sau.

Pentru a se relaxa un pic si a-si regasi tonusul, Teo a plecat cu Maia, fiica ei, care merge deja la gradinita, intr-o scurta vacanta. Numai trei zile, dar intense. Au mers in Franta, avand ca tinta Disneyland-ul din Paris, de care Maia a ramas fermecata. „E cu capul terci, e nenorocire. Maia a vazut acolo visul, a vazut luminile, zapada, carele... Am plans amandoua imbratisate, am pierdut amandoua avionul la Paris...”, a povestit emotionata Teo. Iata ca acum Maia a inceput gradinita, iar mami debuteaza in scurt timp la Prima.

Sub reflectoare

„Ne-am gandit sa facem o smecherie comuna si sa oferim fiecare pentru celalalt ce este important pentru el. Pentru Prima e important sa aiba o emisiune in direct, iar eu stiu sa fac asta. Mie, pe de cealalta parte, mi-ar trebui un reflector pe mine, ca sa auda lumea ce zic, ca sa ma pot exprima”, explica Teo premisele colaborarii cu Prima, adaugand ca la Romantica a avut o singura mare nemultumire.

„Faptul ca nu ma puteam apara in niciun fel. Indiferent de atacurile lansate la adresa mea, eu vorbeam, dar vorbeam pentru cati telespectatori erau la acoperirea cu pricina. Era cam frustrant”. E bucuroasa ca a intrat intr-un an nou, gandindu-se ca daca schimba locul, schimba si norocul.

„Publicul nu te urmeaza”

„Cu patronul am avut o ultima discutie si indraznesc sa cred ca relatia noastra e una destul de cinstita, incat sa ne privim in ochi si sa ne spunem ca nu am facut rau niciunul. El m-a angajat pe mine ca sa imi faca un bine si eu am plecat din acelasi motiv”.

Teo a constatat pe propria piele un fapt pe care ar fi vrut din tot sufletul sa-l poata nega. „E o lege. Vedeta nu conteaza decat in contextul postului pe care il reprezinta. Calinescu stralucea la Pro TV, la Tele 7 nu a mai contat. Mihaela Radulescu era cine era la Pro TV si este la Antena, plecata la B1 a facut ce-a facut.... Stiam asta cand am plecat la batalie. Stiam foarte bine ca publicul nu ma va urma, publicul nu te urmeaza. Niciodata. Si daca pleci cu ideea asta, ajungi in pragul depresiei. Dar aveam nevoie de un moment de liniste, pentru ca era cumplit dupa sapte ani de Pro TV si pauza asta a venit la Romantica”, spune Teo.

La Prima TV a sosit cu echipa care a urmat-o si cand a plecat de la Pro TV. 35 de oameni la numar. „Si s-au mai lipit si altii”, precizeaza Teo. „Mai, fratilor, eu sunt o balena. Nu aveti o baltita suficient de mare pentru o balena”, le-a explicat Teo celor de la Romantica.

EVZ TV: Cum le-ai dat celor de la Romantica vestea ca vei pleca? Teo: Oamenii de la Romantica s-au purtat impecabil cu mine. Si le-am explicat: „Mai, fratilor, eu sunt o balena. Voi nu aveti o baltita suficient de mare pentru o balena. Si esueaza balena pe banchiza, moare si banchiza, moare si balena. Lasati-ma pe mine sa ma duc sa inot si voi o sa va bucurati de ce va ramane”, pentru ca eu le sugeam toata energia.

Au existat invitati care au refuzat sa vina pe motiv de audiente? Da, o data, lucru care face mult mai usor de memorat numele, prenumele, codul numeric personal. E vorba de o doamna, in sensul de sex feminin. E cineva din generatia extrem de tanara, care probabil ca tanara o sa si ramana.

Esti razbunatoare? Uneori da, uneori nu. Daca omul vine si zice „stiu ca am facut rau, imi pare rau”, il las in pace. Dar daca cineva te calca pe coada repetat, nu poti sa intorci si celalalt obraz, daca ai doar doi.

De ce nu lucreaza Teo cu formate? Emisiunile tale seamana mult. La mine vin niste cetateni, vorbesc cu niste cetateni, ne radem, pe urma fiecare pleaca acasa. Nu vrem sa scriem istorie. Vrem sa facem frumoase emisiuni de pranz, de seara.