Printre cei care croșetează scenarii sunt și „internauții”, vânători de speculații. Este cazul unui fan al lui Aurelian Temișan, nașul de cununie al cuplului Bănică-Burcea.

Temișan a publicat pe Facebook o fotografie în care apare alături de George Burcea, finul său, iar în descriere pozei a scris „Nu călca pe iubirea altora pentru binele tău”.

În scurt timp, au și apărut scenariile, arată cancan.ro. Unul dintre vizitatorii paginii lui Temișan a tras concluzia că George Burcea ar putea avea o relație cu nașa sa, Monica Davidescu.

„Măi oameni buni, eu din «Nu călca pe iubirea altora pentru binele tău» înțeleg că George Burcea a greșit cu Monica Davidescu, nevasta lui Temi, adică a intrat în păcat cu ea, adica nu știu cum să zic. Mai ales că presa spunea de ceva îmbrățișări între cei doi… Și să revenim, vouă vi se pare ok că George a fost prins drogat la volan?? Întreb și eu”, a comentat fanul.

Imediat, Aurelian Temișan i-a dat replica: „Recunosc, ai o imaginație mai mult decât bogată. Mi-ar fi luat mult, dar scenariul ăsta nu l-aș fi gândit. Ești beton”.