Evenimentul Zilei > Justitie > Augustin Lazăr, OPTIMIST în legătură cu DECIZIA CCR în cazul Legilor Justiției: „ISTORICĂ și ÎNȚELEAPTĂ…”
Augustin Lazăr, OPTIMIST în legătură cu DECIZIA CCR în cazul Legilor Justiției: „ISTORICĂ și ÎNȚELEAPTĂ…”

Augustin Lazăr, OPTIMIST în legătură cu DECIZIA CCR în cazul Legilor Justiției: „ISTORICĂ și ÎNȚELEAPTĂ…”

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, şi-a exprimat joi convingerea că CCR va da o decizie ''istorică'' şi ''înţeleaptă'' în cazul modificărilor aduse Legilor Justiției. Reamintim că peisajul justiție din România a fost, în ultima perioadă, unul extrem de tulbure și controversat, cu numeroase dispute și dezvăluiri.

"Ministerul Public în continuare este foarte atent, urmăreşte cu cea mai mare atenţie procedura de verificare a constituţionalităţii acestor legi.

Am pus la dispoziţia instituţiilor competente toate suspiciunile de neconstituţionalitate pe care le-am avut şi avem convingerea că se va da o decizie de către Curtea Constituţională, una care va fi de referinţă, fără îndoială o decizie istorică cred că va fi, şi Curtea Constituţională cred că va da o soluţie înţeleaptă într-un caz care se află în atenţia opiniei publice româneşti", a declarat Augustin Lazăr, la intrarea în CSM.

 

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: