Audi A7 Sportback, galerie foto

Audi A7 Sportback, galerie foto

Noul model Audi, concurent pentru Mercedes-Benz CLS, este versiunea de serie a conceptului Sportback, prezentat la ediția de anul trecut a Salonului Auto de la Detroit.

Audi a prezentat, aseară, la Munchen, noul model A7 Sportback în cadrul unui eveniment cu circuit inchis.

Deocamdată, autoturismul poate fi admirat de publicul larg prin intermediul unui set oficial de fotografii. Mașina va fi expusă la Salonul Auto de la Paris din octombrie, urmând să ajungă în showroomuri imediat după aceea, cu un preț minim (confirmat pentru Germania) de 51.600 de euro. Noul model Audi - concurent pentru Mercedes-Benz CLS și, potrivit producătorului german, BMW Seria 5 GT - este versiunea de serie a conceptului Sportback, prezentat cu ocazia ediției de anul trecut a Salonului Auto de la Detroit. A7 Sportback folosește arhitectura viitoarei generații A6 (Sedan și Avant) și urmează a fi inserat în portofoliul Audi între aceasta și limuzina A8. Modelul cu hatchback este, în fapt, o variantă specială a berlinei A6, cu o înălțime mai mică, dar cu un acces mai facil la portbagajul cu o capacitate de 535 de litri. ”Coupe”-ul Audi are 4,97 metri lungime, 1,91 metri lățime și numai 1,42 metri înălțime. Prin coborârea spătarelor celor două scaune din spate (A7 Sportback are o arhitectură cu 2+2 locuri), capacitatea de încărcarea a spațiului destinat bagajelor ajunge la 1.390 de litri. Audi susține că A7 Sportback pune la bătaie tot ce au mai bun un coupe, o berlină și un break – eleganța, confortul, respectiv, utilitatea. Gama de motorizări Audi A7 Sportback va fi alcătuită din două unități pe benzină (2.8 FSI-204 CP și 3.0 TFSI-300 CP) și două versiuni ale aceluiași turbodiesel – 3.0 TDI – care produc 204 CP, respectiv, 245 CP. Cu excepția celei mai puțin puternice versiuni TDI, A7 Sportback dispune de sistemul de tracțiune integrală quattro. Toate motorizările sunt conectate la o transmisie automată.

Audi va îmbogăți gama A7 Sportback, din 2011, cu două versiuni mai puternice, S7 și RS7, dar și cu un hibrid, informează ”carscoop.com”. Informația nu a fost confirmată încă de producător.

Ne puteți urmări și pe Google News