Modelele de biciclete electrice au fost gandite ca alternative simple si eficiente pentru mijloacele de transport in comun sau pentru bicicletele traditionale. La tot mai mare cautare sunt acum modelele de biciclete electrice pliabile. Practic, acestea sunt doua dintre cele mai importante atuuri ale unei biciclete moderne: motorul electric si sistemul de pliere.

 

Avantajele unei biciclete electrice pliabile

 

Imbina miscarea cu autonomia. Bicicleta electrica, spre deosebire de cea clasica, are un motor electric incorporat. Acesta poate fi alimentat fie prin pedalare, fie prin conectarea la o priza. Bicicletele electrice sunt hibrid, ceea ce inseamna ca poti comuta de la mersul actionat de baterie, la cel actionat prin pedale. Practic, atunci cand esti obosit dupa o zi de munca te poti folosi de autonomia bateriei care alimenteaza motorul si sa iti odihnesti picioarele sprijinindu-le pur si simplu de pedale. Sau atunci vrei sa infrunti vantul ori panta unui deal, motorul electric este cel care preia greutatea. Insa atunci cand simti nevoia de miscare, pe o bicicleta electrica Pegas, spre exemplu, poti si pedala lejer.

 

Este compacta. Unul dintre atuurile majore ale unei biciclete pliabile este faptul ca ocupa pana la o treime din spatiul necesar unei biciclete obisnuite. Acest lucru inseamna ca o poti depozita foarte simplu oriunde ai putin spatiu: dupa un sifonier, in debara, sub pat sau sub birou.

 

Este practica. Daca tinem cont ca numai pe strazile Capitalei circula zilnic peste 1,5 milioane de autoturisme, care creeaza constant ambuteiaje, dar si de lipsa locurilor de parcare, e de inteles de ce este de preferat o bicicleta electrica pliabila in locul unei masini. Bicicleta electrica are avantajul ca poate fi parcata oriunde, evident, cu conditia sa fie asigurata cu un sistem de siguranta.

 

Este rapida. Printre atuurile unei biciclete electrice pliabile se mai numara si faptul ca poate fi folosita cu succes in oras, chiar si in aglomeratie. Viteza sa de croaziera este limitata la 25 de kilometri pe ora, dar chiar si asa, este cu mult peste viteza pe care o prinde in trafic in orele aglomerate o masina. Are o autonomie mare la fiecare incarcare ce poate depasi 100 de kilometri.

 

Asadar, tinand cont de toate aceste atuuri ale bicicletelor electrice pliabile, cu siguranta vei fi atras de performantele pe care le ofera Camping Dinamic E-Bike de la Pegas.

 

Joi, pe 23 august 2018, Pegas defileaza cu reduceri generatoare de panica de pana la 69%! Profita de discounturi si cumpara-ti o bicicleta Pegas pe gustul tau. Alege-ti bicicleta dorita, iar in ziua marilor reduceri plaseaza comanda! Vei face o economie asa cum nici n-ai visat!