Evenimentul Zilei > Social > Atenţie şoferi! Pericol pe Autostrada Soarelui. O grindă de rezistență s-a degradat
Atenţie şoferi! Pericol pe Autostrada Soarelui. O grindă de rezistență s-a degradat

Atenţie şoferi! Pericol pe Autostrada Soarelui. O grindă de rezistență s-a degradat

Centrul Infotrafic anunță restricții de circulație pe autostrada București-Constanța, după ce o grindă de rezistență a suferit degradări majore.
Şoferii trebuie să respecte anumite reguli pe  autostrada București-Constanța, după ce o grindă de rezistență s-a degradat. Centrul Infotrafic anunță restricții de circulație pe autostrada București-Constanța din cauza problemelor create şi pe asfalt.
Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, restricțiile sunt impuse pe autostrada A2 București-Constanța, pe sensul către Capitală, la kilometrul 51+035 de metri, în localitatea Nicolae Bălcescu, județul Călărași, cu limitare de viteză de 40 de km/h.

Lucrările vor dura aproximativ o săptămână

Începând de astăzi, 24 noiembrie, s-au instituit restricții de viteză pe autostrada A2 București-Constanța, pe sensul către Capitală, la kilometrul 51+035 de metri, în localitatea Nicolae Bălcescu, județul Călărași, cu limitare de viteză  de 40 de km/h. S-a luat această măsură întrucât, în urma unei revizii tehnice, grinda de rezistență a dispozitivului de acoperire a rostului de dilatație a suferit degradări majore. Restricțiile sunt semnalizate corespunzător, se arată în comunicat.

Atenţie mare la tranzitarea Podului Sulimanu

S-a luat această măsură întrucât, în urma unei revizii tehnice, grinda de rezistență a dispozitivului de acoperire a rostului de dilatație a suferit degradări majore, au transmis polițiștii.

Restricțiile sunt semnalizate corespunzător, iar lucrările vor dura aproximativ o săptămână. Șoferii sunt sfătuiți să respecte semnificația semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condițiilor de trafic și de drum

Şoferii care circulă pe Autostrada Soarelui sunt avertizaţi să reducă viteza la tranzitarea podului Sulimanu, pe sensul către Capitală, la kilometrul 51, din cauza unor degradări ale asfaltului.

Limitarea de viteză impusă se află la kilometrul 51+035 de metri

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că s-au instituit restricţii de viteză la tranzitarea Podului Sulimanu de pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, sensul către Capitală, la kilometrul 51+035 de metri, între localităţile Săruleşti şi Nicolae Bălcescu, judeţul Călăraşi, cu limitare de viteză  de la 100 km/h până la 60 de km/h.

S-a luat această măsură întrucât, în urma unei revizii tehnice, grinda de rezistenţă a dispozitivului de acoperire a rostului de dilataţie a suferit degradări majore. Restricţiile sunt semnalizate corespunzător.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi de poliţişti să respecte semnificaţia semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condiţiilor de trafic şi de drum.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.