Dinamo a făcut la Ploieşti repetiţia generală înaintea primului meci al dublei cu Hajduk Split, din turul III al Europa League, care e programat joi în Ştefan cel Mare.
La Ploieşti, jocul lui Dinamo a suferit enorm.
Astra, poreclită Dinamo III, din cauza relaţiilor de prietenie dintre cele două grupări, a deschis scorul în minutul 34, prin debutantul Lukacs, după care s-a retras în apărare.
Într-un final în care unii dintre jucătorii Astrei au avut doar rol decorativ, Dinamo a egalat dintr-un penalty acordat de Alexandru "Brichetă" Diaconu la un henţ în careu.
Dinamo a alergat cu disperare după golul victoriei, care în cele din urmă a fost făcut cadou de fundaşii Astrei, care au gafat incredibil.
Ploieştenii au protestat vehement, susţinând că golul victoriei dinamoviste a fost marcat în condiţii neregulamentare.

Astra Ploieşti – Dinamo 1-2
Marcator (i): Lukacs (34) / N’Doye (78-pen), Ad. Cristea (90+3)

Astra: Ebéde – Măţel, Mihalache, Rohat, Val.Sandu – Strătilă, Seto, Bornosuzov, Dinu – Mihalcea, Lukacs
Rezerve: Miron, Florea, Vădrariu, Bălaşa, Ben Teekloh, Fatai, Paulinho
Antrenor: Mihai Stoichiţă
Accidentaţi: Al.Stan, Opršal, Gussev, Kakalov

Dinamo: Curcă – Homei, Scarlatache, Moţi, Pulhac – Torje, Mărgăritescu, Kone, Adrian Cristea – Liviu Ganea, Marius Niculae
Rezerve: Bălgrădean, Garat, Rus, Diabate, C. Munteanu, Păun, N’Doye
Antrenor: Ioan Andone
Accidentaţi: Dolha, L.Goian, M.Alexe
Incerţi: Torje, Andrei Cristea

Arbitri: Alexandru Deaconu – Sebastian Gheorghe, Ovidiu Artene – Ionel Ivan
Ion Neculae (patron Astra): "Va urma să luăm o decizie radicală care va zgudui fotbalul românesc pentru că nu vreau să-şi bată joc de banii mei trei, patru nenorociţi! În prima etapă rezultatele au fost influenţate de arbitraj. Dacă am fost furaţi mîine la ora 13 veţi afla decizia noastră în ceea ce priveşte viitorul"

Mihai Stoichiţă (antrenor Astra): "Preşedintele nostru vrea să jucăm în divizia B pentru că acolo sîntem lăsaţi să jucăm. Nu este posibil ca un arbitru să se comporte cum a făcut-o Deaconu astăzi. Arbitrii sînt de neatins. Toată lumea îi blamează şi le ţine partea"

Vasile Avram (preşedinte CCA): "Nu m-am uitat special ca să-i fac radiografia lui Deaconu, dar din ce am văzut nu au fost probleme. Este gol valabil al lui Cristea din minutul 93. Torje este scos din ofsaid, Andrei Cristea este în prima fază în poziţie de ofsaid, iar în faza a doua cînd primeşte pasa de la Torje nu este mai aproape decît mingea de linia porţii, deci jucătorul nu se mai află în poziţie neregulamentară"