Evenimentul Zilei > Actualitate > Asasina de la Metrou are gemeni în Germania! Tragicul sfârșit al unui copil de 8 ani
Asasina de la Metrou are gemeni în Germania! Tragicul sfârșit al unui copil de 8 ani

Asasina de la Metrou are gemeni în Germania! Tragicul sfârșit al unui copil de 8 ani

Caz șocant în Germania, care amintește de celebra asasină de la Metroul din București. Un copil de 8 ani a sfârșit sub roțile unui tren.

Micuțul de 8 ani a murit lovit de trenul care tocmai intra în gară, după ce a fost împins pe șine de un bărbat.

Acesta a fost prins și arestat la scurt timp, iar poliţia a început o anchetă pentru omucidere.

Potrivit martorilor, băiatul şi mama sa, aflaţi pe peron, au fost împinşi pe calea ferată de către un bărbat. Femeia, în vârstă de 40 de ani, a reuşit să se salveze, și este în prezent spitalizată, dar fiul său a fost lovit de trenul regional de mare viteză care intra în gară. Rănile suferite i-au fost fatale băiatului.

Potrivit poliţiei din Frankfurt , autorul grozăviei este cetăţean eritreean, și a fugit iniţial de la locul incidentului. Cu toate acestea, ajutați de trecători, oamenii legii l-au capturat la scurt timp, în apropierea gării.

Circulația feroviară în zona Frankfurt a fost perturbată de operaţiunea declanşată de poliţie în acest caz. Mai multe anulări sau amânări ale plecărilor de trenuri au fost înregistrate, întrucât a fost necesară închiderea câtorva peroane.

Cu două săptămâni urmă , o femeie de 34 de ani a fost împinsă de un bărbat pe calea ferată, în gara din Vorde, localitate din landul german Renania de Nord-Wetphalia. Femeia a murit după ce a fost lovită de un tren care intra în gară. Autorul, în vârstă de 28 de ani, se află în arest preventiv pentru omucidere.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: