Acestea sunt primele imagini care înfățișează viitorul model Peugeot 508 în cele două versiuni destinate producției de serie, susține site-ul auto francez ”caradisiac.com”.

Mașina, urmașa comună a berlinelor 407 și 607, va fi etalată, în premieră mondială, la viitoarea ediție a Salonului Auto de la Paris.

Noul Peugeot 508, dezvoltat, se pare, pe platforma modificată a modelului Citroen C5, va putea fi admirat, așadar, de la începutul lunii octombrie și cumpărat la scurtă vreme după terminarea evenimentului expozițional găzduit de capitala Franței.

Peugeot a comunicat la finele anului trecut că 508 va îmbina cu succes (speră producătorul) caracteristicile celor două modele pe care le va înlocui – 407 și 607 – ipoteză care indica faptul că viitorul autoturism ar trebui să fie ceva mai încăpătoar ca 407, dar și mai mic decât 607.

Fotografiile care au început să circule pe internet în această dimineață, fără acordul Peugeot, surprind atât versiunea berlină, cât și varianta break a viitorului model 508.

Evident, producătorul francez nu a dezvăluit deocamdată detaliile tehnice ale noii sale creații – ba chiar, se pare, că a încercat să blocheze apariția setului de imagini – dar ”caradisiac.com” evidențiază posibilitatea apariției unui motor turbodiesel HDi de 2.0 litri și nu mai puțin de 200 de cai-putere în oferta comercială.