Evenimentul Zilei > Actualitate > Arlauskis nu mai vrea în România
Arlauskis nu mai vrea în România

Arlauskis nu mai vrea în România

Giedrius Arlauskis, portarul echipei de fotbal Unirea Urziceni, s-ar putea despărţi de gruparea ialomiţeană. La meciul de mâine cu Zenit Sankt Petersburg, din turul trei preliminar al UEFA Champions League, Arlauskis va fi urmărit de emisari ai unui club puternic din Rusia.

Lituanianul Giedrius Arlauskis e pe cale să se despartă de Unirea Urziceni, club aflat într-o acută criză financiară. Arlauskis a afirmat că mâine seară, în tribunele stadionului "Petrovski" din Sankt Petersburg, ruşii vor fi cu ochii pe el.
"Unul dintre marile cluburi din Rusia mă doreşte. Reprezentanţii acestei echipe vor veni să discute personal cu mine după joc şi vor dori să mă vadă pe viu într-o întîlnire de o asemenea importanţă. Nu-mi prelungesc angajamentul pe care îl am în România", a declarat Arlauskis jurnaliştilor ruşi.
Portarul Unirii, le-a recunoscut ruşilor că în partida tur, la intrarea lui Bordeanu asupra italianului Rosina a fost penalty. În urma acelei faze, , portughezul Bruno Paixao, centralul confruntării Unirea – Zenit, scor 0-0, i-a arătat cartonaşul galben lui Rosina pentru simulare.
În vârstă de doar 22 de ani, Arlauskis e considerat cel mai bun portar din Liga I. Arlauskis a venit la Unirea Urziceni acum doi ani, de la FK Šiauliai.