Aretha Franklin are cancer de pancreas

Aretha Franklin are cancer de pancreas

Cântăreaţa de muzică soul Aretha Franklin, în vârstă de 68 de ani, care a fost supusă, recent, unei intervenţii chirurgicale, suferă de cancer pancreatic, anunţă site-ul Detroit News.

Artista a anunţat anterior că îşi anulează toate concertele şi apariţiile publice până în luna mai 2011.

Potrivit Detroit News, care citează membri ai familiei cântăreţei, diagnosticul a fost pus de curând, iar şansele de supravieţuire sunt "destul de mici".

Separat, postul de televiziune Fox din Detroit a raportat acelaşi diagnostic pentru "Regina muzicii Soul", citând surse apropiate cântăreţei. Potrivit aceluiaşi post de televiziune, Aretha Franklin se simte "Ok".

Ne puteți urmări și pe Google News

După intervenţia chirurgicală pe care a suportat-o recent, artista a declarat, într-un comunicat de presă emis pe 2 decembrie, că a trecut printr-o "operaţie extrem de reuşită", fără să precizeze însă natura bolii de care suferă.

Legendara cântăreaţă, supranumită şi "Regina Muzicii Soul", a devenit celebră în anii 60 cu hituri precum Chain of Fools" sau "Respect".  În ciuda vârstei, ea a mers în turnee de promovare şi a continuat să înregistreze noi piese până în octombrie anul acesta.

În ianurie 2009, Aretha Franklin a cântat în deschiderea ceremoniei de învestire în funcţie a preşedintelui american Barack Obama.